Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:36 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reabilitarea şcolii generale din Poarta Albă, prioritatea 0 pentru primarul Vasile Delicoti

ro

17 Sep, 2015 00:00 1222 Marime text
Primăria Poarta Albă are în derulare un proiect extrem de important: finalizarea investiţiei demarate la şcoala generală din comună. „Ne concentrăm asupra proiectelor pe care le avem acum în implementare, şi anume finalizarea clădirii şcolii generale şi branşarea la reţeaua de canalizare. Lucrările de extindere şi reabilitare a sediului şcolii din localitate au fost demarate în vara anului trecut şi, în scurt timp, vom putea începe activitatea într-o clădire nouă. Se fac ultimele retuşuri, în mare parte, este gata investiţia, iar în câteva săptămâni, vom putea inaugura noul sediu al şcolii. În mod cert, până la vacanţa de iarnă, copiii vor învăţa în noul sediu al şcolii“, a declarat primarul Vasile Delicoti.
 
Şeful autorităţii publice locale de la Poarta Albă speră ca, după încheierea acestui proiect ambiţios şi după ce elevii, care învaţă în prezent în clădirea Colegiului Agricol din localitate, se vor întoarce în sediul proaspăt reabilitat, să poată demara şi investiţia privind reamenajarea acestei instituţii. „Vrem să vedem ce oportunităţi avem, astfel încât să putem depune, pe noua axă de finanţare 2014-2020, un proiect pentru reabilitarea şi extinderea sediului Colegiului Agricol Poarta Albă, pentru că şi acolo sunt necesare astfel de investiţii. De asemenea, vrem să construim şi o şcoală nouă în cartierul Poarta Albă Nord, pentru că acolo nu există o astfel de instituţie, iar numărul locuitorilor şi, deci, al copiilor este într-o continuă creştere“, a precizat gospodarul-şef.
 
Nu în ultimul rând, chiar astăzi, de la ora 11.00, primarul comunei va merge, alături de reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa, să verifice modul în care s-a derulat investiţia privind reabilitarea Drumului Judeţean între Nazarcea şi Poarta Albă. „Este un proiect important şi am ţinut foarte mult să fie implementat. Noi am făcut studiul de fezabilitate, am făcut toate eforturile pentru ca acest obiectiv să fie finalizat“, a precizat primarul Vasile Delicoti.
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii