Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Poarta Albă „Începând cu noul an școlar, toți copiii de pe raza comunei Poarta Alba se vor putea bucura de aparatura IT de ultimă generație”

ro

28 Aug, 2022 12:46 1522 Marime text


Elevii numără pe degete apropierea începerii unui nou an școlar, unde se vor lovi de noi provocări în actul educațional. De altfel, pentru a ușura buna desfășurare a învățării, Primăria Poarta Albă a investit bani pentru a echipa unitățile școlare cu cele mai bune echipamente IT pentru a putea să facă față la cerințele actuale. 

Vorbim de laptopuri moderne, ecrane de proiecție și videoproiectare de ultimă generație, table inteligente care vor face predarea mai plăcută și ușoară.

„Începând cu noul an școlar, toți copiii de pe raza comunei Poarta Alba se vor putea bucura de aparatura IT de ultima generație pentru susținerea actului educational.

Atât Școală Gimnaziala nr.1 Poarta Alba cât și Colegiul Agricol Poarta Alba au fost dotate cu laptopuri, videoproiectoare, ecrane de proiecție, camere pt videoconferință și table inteligente.

Domnul Primar Vasile Delicoti , susținut de echipa Primariei Poarta Alba și de Consiliu Local Poarta Alba va face ,în continuare, tot posibilul pentru a asigura accesul tuturor copiilor la educație prin promovarea unui act educational de calitate”, anunță reprezentanții autorității locale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii