Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:19 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reabilitarea drumurilor şi a bazei sportive, precum şi refacerea gardului cimitirului, priorităţi la Nicolae Bălcescu

ro

28 May, 2015 00:00 1027 Marime text


Primarul comunei Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan, are planuri mari legate de infrastructura localităţii, în acest an. În primul rând, vor fi reabilitate drumurile spre Dorobanţu, apoi, în funcţie de bugetul rămas, cele mai importante trasee vor fi bituminate, pentru restul urmând să se realizeze lucrări conform cu necesităţile de bază.

Pe lista de priorităţi a primarului Viorel Bălan se regăseşte şi reabilitarea bazei sportive din localitate, lucrările la acest obiectiv fiind reluate în vederea finalizării. „Sperăm ca în această toamnă să finalizăm lucrările la acest obiectiv“, a declarat primarul comunei Nicolae Bălcescu.„Avem în comună echipa de fotbal «Recolta», avem tineri care au performanţe deosebite la Rugby Under 16, avem tineri care promit şi care au nevoie de un astfel de spaţiu unde să se pregătească, să se antreneze. De ce nu, poate, în timp, vom avea şi altfel de echipe sportive care să facă performanţă. Până atunci, ne îngrijim ca tinerii care practică în prezent un sport de performanţă să aibă cam tot ce au nevoie. Sunt câţiva rugbyşti înscrişi în clubul «Tomitanii» din Constanţa, cărora le asigurăm echipamentul şi transportul la antrenamente. De aceea, considerăm că este necesar ca, pe viitor, să le oferim condiţii de antrenament chiar la ei acasă, ca să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze până în Constanţa“, a spus primarul Viorel Bălan. Investiţia ar ajunge la aproximativ două milioane de lei, bani proveniţi din fonduri guvernamentale. Până la sfârşitul acestui an, lucrările ar trebui să fie finalizate.

Cu fonduri de la bugetul local, Primăria comunei Nicolae Bălcescu a reluat refacerea gardului cimitirului. „S-a terminat de turnat fundaţia gardului şi se începe, treptat, montarea efectivă a plăcilor de gard“, a precizat primarul comunei, Viorel Bălan.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii