Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:23 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, despre pachetele oferite de Paşti „Este ceva firesc, cu toţii ar trebui să facem asta“

ro

08 Apr, 2015 00:00 2108 Marime text
Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, se pregăteşte pentru marea sărbătoare a Paştelui. Însă bucuria Învierii Domnului nu poate fi deplină pentru el până ce nu ştie că toţi locuitorii comunei, chiar şi cei mai amărâţi, au ce pune pe masă în ziua de Paşti. „În fiecare an, de Paşti şi de Crăciun, Primăria şi Consiliul Local Peşteră oferă pensionarilor şi oamenilor fără posibilităţi pachete cu alimente. Este un lucru pe care îl facem de opt ani, de când am devenit primar, însă nu este un lucru cu care să mă laud, pentru că este ceva firesc, cu toţii ar trebui să facem asta. De aceea, toate darurile, pachetele cu alimente pe care Primăria le oferă, se dau în pungi fără niciun fel de inscripţie, fără niciun fel de felicitare, pentru că nu vrem să dăm o tentă electorală acestui fapt, creştinesc, de altfel“, a declarat primarul Valentin Vrabie. „Degeaba noi avem mesele pline, îndestulate, stăm alături de cei dragi, dacă cei fără posibilităţi, cei care nu au poate nici măcar un ou să îl pună pe masă nu pot primi această sărbătoare aşa cum se cuvine. E adevărat, Paştele nu este despre mâncare, ci despre credinţă, însă, în aceste sfinte sărbători, toţi românii ar trebui să aibă măcar strictul necesar“, a explicat gospodarul-şef. Pachetele care vor fi împărţite celor peste 700 de familii fără posibilităţi şi pensionari cu venituri mici conţin alimente de strictă necesitate. Banii pentru această acţiune au fost alocaţi prin Hotărâre de Consiliu Local încă de acum câteva săptămâni.

În altă ordine de idei, primarul Valentin Vrabie a declarat că speră ca, după sfintele sărbători de Paşti, vremea să se îmbunătăţească, întrucât are de întreprins o lucrare foarte importantă în satul Izvoru Mare. „Nu pot da mai multe detalii, însă este o lucrare pentru care am depus foarte multe eforturi. Nu poate fi demarată acum din cauza timpului nefavorabil, însă după Paşti, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom putea apuca de treabă“, a precizat primarul Valetin Vrabie.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii