Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţii durabile la Crucea. Iată cum arată acum noul sediu al Primăriei! (galerie foto)

ro

15 Oct, 2015 00:00 1959 Marime text

 
După un an în care atât primarul, dascăl de formaţie, cât şi angajaţii administraţiei publice locale s-au întors la şcoală, peste câteva săptămâni, aceştia se vor muta înapoi în sediul Primăriei. Vreme de un an, cât au durat lucrările de reconstrucţie a sediului Primăriei, aceştia au avut birourile în sala de sport a şcolii din comună. Acum, după o investiţie de aproximativ 200.000 de euro, noua clădire este aproape gata.
 
Aşa cum prevedea proiectul, întreaga clădire a fost recompartimentată şi modernizată, au fost schimbate instalaţiile electrice şi termice, iar grupurile sanitare, renovate complet, şi-au găsit un alt loc în clădire. Acum, fiecare departament va avea propriul birou, iar şedinţele de consiliu se vor ţine într-o sală special amenajată. 
 
„Sediul a fost izolat termic, acoperişul a fost anvelopat, unele biroului, inclusiv cel al primarului, au fost extinse. Mai mult decât atât, pentru ca angajaţii din Primărie să vină în sprijinul cetăţenilor, au fost organizate mai multe birouri funcţionale. Pentru că problemele lor sunt de fapt miza muncii din Primărie“, a adăugat gospodarul-şef Gheorghe Frigioi.


 
„Şi pentru că ne-a fost acceptat acest proiect, cu forţe proprii, prin finanţare de la bugetul local, am decis să extindem sediul Primăriei prin construirea unei noi săli de şedinţe“, a mai spus primarul comunei Crucea.
 
Până la finalul lunii, vor fi gata şi ultimele finisaje la noua clădire a sediului Primăriei. La sala de şedinţe mai este însă de lucru, aceasta fiind o construcţie ridicată ulterior. Astfel, până acum, în sediul unde va funcţiona Primăria s-au montat parchetul, uşile, geamurile, s-a văruit, s-au dispus toate accesoriile de la băi, putând fi date deja în folosinţă. „Mai sunt de făcut mici retuşuri, dar cam 96% din toată treaba este finalizată. Sperăm ca luna viitoare să ne putem muta“, a declarat primarul Gheorghe Frigioi.
 
Mai mult, primarul intenţionează să amenajeze parcul din curtea şcolii, dar şi un spaţiu liber aflat în zona centrului de informare turistică din apropiere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii