Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:58 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gospodăriile din Potârnichea, branşate la reţeaua de apă de administraţia locală din Topraisar

ro

11 Jun, 2015 00:00 1305 Marime text
Lucrările de la centrul after school din Topraisar înaintează pe zi ce trece, chiar sub ochii primarului, care este nespus de bucuros să vadă că unul dintre proiectele sale de suflet decurge atât de bine.

„Pentru noi, educaţia copiilor este extrem de importantă. Trebuie să creăm condiţii prielnice de studiu, să facem o infrastructură şcolară adecvată nevoilor actuale, de aceea consider că investiţia într-un centru after school este de bun augur. După mai mulţi ani în care am lucrat la proiect, centrul acesta, dedicat educării copiilor şi după orele de scoală, se află în toiul construcţiei. Pot spune că mă uit în fiecare zi pe geam şi văd cum evoluează lucrările, fapt ce nu poate decât să mă bucure“, ne-a mărturisit primarul Stelian Gheorghe. Cei mici se vor bucura aici de toate utilităţile necesare studiului, inclusiv Internet, dar şi de condiţii moderne. Investiţia se ridică în jurul sumei de 200.000 de euro şi include, pe lângă dotările inerente, şi un loc de joacă adecvat. „De asemenea, ne bucurăm să vedem că un alt proiect la care am lucrat mai mult timp se apropie de implementare, cel al parcului din Topraisar. Este un proiect frumos, însă a fost o muncă asiduă la el, fiind necesare o mulţime de avize şi de autorizaţii. Mai aven nevoie doar de un aviz de la CNADNR, iar lucrările vor putea începe. E o investiţie de aproximativ 180.000 de euro, iar termenul de implementare este destul de scurt, sperăm să reuşim să facem faţă“, a mai spus primarul Stelian Gheorghe.

În altă ordine de idei, alesul local spune că, în urmă cu trei zile, au fost demarate şi alte lucrări importante. „Avem un proiect pentru asfaltarea străzilor care sunt deja asfaltate, dar care necesită intervenţii majore. De la începutul acestei săptămâni, se lucrează intens la asfaltarea străzii Şcolii“, a explicat acesta.

Un alt proiect ambiţios, ajuns acum în punctul culminant, este cel al reţelei de apă din satul Potârnichea. „Am finalizat lucrările la reţeaua de apă din satul Potârnichea. De la începutul acestei săptămâni, am început să facem branşamentele la reţeaua de apă pentru fiecare dintre cele 150 de gospodării din comună. Oamenii de acolo nu au avut niciodată apă curentă. Aşadar, putem spune că este într-adevăr o investiţie extrem de utilă, finalizată cu succes de administraţia locală de la Topraisar“, a conchis primarul Stelian Gheorghe.

Ti-a placut articolul?

Comentarii