Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:36 04 10 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Stelian Gheorghe, primarul comunei Topraisar (DOCUMENTE)

ro

14 Sep, 2023 14:59 547 Marime text
foto: Facebook.com
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale  Stelian Gheorghe, primarul comunei Topraisar, județul Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial ANI.


În ultima declarație de avere, depusă pe 13 iunie 2023, Gheorghe a menționat că deţine mai multe terenuri agricole și intravilane în localitățile Topraisar și Amzacea.
 
Conform datelor înscrise în document, acesta deține împreună cu soția și șase case de locuit și două apartamente, dar și spații comerciale/ de producție.
  
Edilul a înscris în declarația de avere  și mai multe autovehicule. Este vorba despre două tractoare, două autoturisme, trei mașini agricole și alte mijloace de transport.
 
În ceea ce privește activele financiare, primarul de la Topraisar a declarat un cont curent la Procredit Bank, în valoare de 169.588.72 ron, dechis în anul 2006.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, primarul a menţionat venituri din salarii , astfel: 76.065 ron, indemnizație ca primar și suma de 50.625 ron, aparținând soției, ca salariu de la SC Cisargo SRL.
 
Referitor la venituri din cedarea folosinței bunurilor, a declarat un venit al său de 38.051 ron din arendă și un venit al soției, tot din arendă, în valoare de 156.687 ron. Soția a mai încasat și suma de 34.800 ron din închirieri.
 
În ceea ce privește veniturile din activitățile agricole, acesta a declarat suma de 284.593,12 ron din vânzare de cereale.

În declarația de interese completată la data de 13 iunie 2023, primarul de la Topraisar a declarat calitatea lui președinte al Organizației PSD Topraisar.

 
Despre SC Cisargo SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 14 septembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 2 februarie 2006 . Firma are sediul pe Strada Amzacei, Nr. 10, Amzacea, Județ Constanța.  

Cisargo SRL are ca obiect de activitate activități auxiliare pentru producția vegetală.

Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 2.343.152  lei, un profit de  1.191.287 lei la un număr de 5  angajați.

Asociat unic și administrator este Gheorghe Ioana.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Stelian Gheorghe, primarul comunei Topraisar, județul Constanța. 


Citește și:

Stelian Gheorghe, validat în funcţia de primar al comunei Topraisar. A fost validat și Consiliul Local
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii