Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă investiţiile Primarul Gabriela Iacobici vrea locuinţe sociale în comuna Grădina

ro

08 Sep, 2016 00:00 2209 Marime text
Perioada concediilor s-a încheiat, temperaturile au scăzut uşor în termometre, iar în toate administraţiile publice locale miroase nu doar a toamnă, ci şi a noi proiecte. Alegerile locale din luna iunie au învestit-o cu încrederea cetăţenilor comunei în fruntea autorităţii publice locale din Grădina, pentru un nou mandat, pe Gabriela Iacobici. Ajunsă deja la al treilea mandat, Gabriela Iacobici a anunţat că va continua vechile proiecte ale administraţiei cu o mână de fier, cum a făcut-o şi până în prezent.
 
Pe agenda administraţiei conduse de primarul Gabriela Iacobici se află şi proiectul care vizează construirea unei case mortuare în incinta cimitirului din localitate.
 
„Autorităţile locale au obţinut toate avizele necesare demarării acestor lucrări. Viitoarea casă mortuară va fi construită în curtea cimitirului. Pentru acelaşi cimitir, administraţia are în vedere şi construirea unei săli de parastase. Pentru aceste două obiective, Consiliul Local Grădina a alocat de la buget 100.000 de euro“, a declarat primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici.
 
Pentru că atenţia sa se îndreaptă, ca şi în mandatele trecute, către copii, tineri, bătrâni şi persoane defavorizate, Gabriela Iacobici doreşte ca anul viitor să poată da în folosinţă mai multe locuinţe sociale moderne persoanelor defavorizate din comună, care cu greu îşi pot achiziţiona un loc căruia să îi spună „acasă“. Viitoarele locuinţe ar putea avea un dormitor, o baie şi o bucătărie şi ar urma să fie construite în localităţile Grădina şi Cheia.
 
„Din păcate, proiectul a rămas pentru anul viitor, întrucât în acest an nu mai avem cum să ne încadrăm în bugetul disponibil. Oricum, nu ne dorim să fie doar nişte lucrări de mântuială. Vrem ca aceste locuinţe să devină din vis devenit realitate pentru persoanele defavorizate din comuna noastră“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici.

De curând, autorităţile locale au construit un teren de sport, dar şi un parc în aer liber, ambele obiective fiind amplasate în vecinătatea Centrului Civic din satul Cheia. Pentru ca tinerii să aibă unde să facă sport, Primăria Grădina a alocat de la bugetul local aproximativ 200.000 de euro.
 
Primarul Gabriela Iacobici a anunţat că investiţiile în acest domeniu vor continua şi în următoarea perioadă, pentru că în atenţia administraţiei locale se află şi un proiect care prevede construirea unei săli de sport de aproximativ 210 metri pătraţi, chiar în curtea şcolii din localitatea de reşedinţă a comunei Grădina.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii