Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:13 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Victor Ponta, torpilat din “patria” lui Radu Mazăre - primul lider care-i mișcă în front

ro

26 Jan, 2015 18:03 904 Marime text
Liderul PSD, Victor Ponta, a ținut să le transmită un mesaj clar celor din PSD: dacă nu doresc modificarea Statutului PSD, pot să-și caute un alt lider. Răspunsul pentru Victor Ponta vine din 'patria' lui Radu Mazăre, mai precis de la liderul PSD Constanța, Decebal Făgădău, conform www. StiripeSurse.ro.

”E o tâmpenie modificarea statutului”, îi transmite omul lui Radu Măzare, liderului Victor Ponta.
 
”Aşa cum a spus Radu Mazăre, suntem o organizaţie unită. Modificările la statutul partidului, aşa cum au fost lansate ca propuneri în spaţiul public, mi se par nişte bazaconii. Mi se pare ciudat ca un partid să funcţioneze după regulile justiţiei. Rolul unui partid nu este să se substituie justiţiei”, a spus Făgădău. „Nu primesc lecţii de la opoziţie sau putere – că nici nu ştiu ce sunt ei acum. Să nu uităm că PNL, care ne critică, a avut un mariaj cu PSD şi că liberalii nu şi-au curăţat propriul partid”, a mai spus Făgădău.

"Să reacţionăm ca să mimăm că asta este agenda partidului este o tâmpenie. PSD a mai făcut o tâmpenie: atunci când a introdus în statut să nu colaborăm de acum înainte cu PDL. (…) Un partid face alianţe, negocieri cu celelalte partide politice, pentru bunăstarea cetăţenilor, pentru câştigarea alegerilor (…). Eu cred că dacă se vrea modificarea statutului, altele ar trebui să subiectele: ce vechime ai în partid înainte de a fi propus ministru?; ce modificare facem ca un membru de partid să nu aibă cumul de funcţii, că avem exemplu de coleg care e preşedinte nu ştiu unde, preşedinte la înce ceva şi vicepreşedinte.Organizaţia Municipală a PSD Constanţa nu va vota nici o modificare ce nu va fi dezbătută în prealabil”, a precizat Făgădău. Integral pe www. StiripeSurse.ro.
 
Sursa text: www. StiripeSurse.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii