Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:21 21 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Scrisoare deschisă, din închisoare, pentru parlamentarii PNL

ro

19 Jan, 2015 12:21 960 Marime text
Cu două săptămâni înainte de începerea noii sesiuni parlamentare, membrilor noului PNL li se atrage atenţia din penitenciar ce legi trebuie să susţină. Fostul senator Sorin Roşca Stănescu îşi somează colegii să insiste pe Legea Cinematografiei şi Legea Audiovizualului, potrivit www.StiripeSurse.ro.

SRS le-a trimis foştilor colegi o scrisoar deschisă, pe care o redăm integral:

"Ma adresez fiecaruia dintre voi, prin aceasta scrisoare deschisa si, in special, parlamentarilor, pentru a va reaminti ca in aceasta sesiune urmeaza sa intre pe ordinea de zi, doua proiecte de lege pe care le-am initiat si in legatura cu care am avut sprijinul multora dintre voi. Este vorba de Legea Cinematografiei si de Legea Audiovizualului.

In special, in ceea ce priveste al doilea proiect de act normativ, insist asupra faptului ca ar fi regretabil ca acesta sa fie abandonat. Nu numai pentru ca la elaborarea proiectului Legii Audiovizualului ati contribuit multi dintre voi, participand, in mod activ, la cele cinci mari dezbateri pe care le-am initiat in tara si in Bucuresti, nu numai fiindca ati facut eforturi pentru ca tezele acestei legi sa poata fi supuse atentiei opiniei publice, nu numai fiindca la elaborarea normele au participat si cei mai multi dintre membrii Consiliului National al Audiovizualului, ci si, sau mai ales, deoarece aceasta lege s-a dovedit a fi extrem de necesara cetatenilor Romaniei, pe care ii reprezentanti in Parlament.

Imi permit sa va reamintesc ca Legea Audiovizualului face parte din programul politic al Partidului National Liberal, iar Legea Cinematografiei, desi nu a fost inclusa in programul politic, a intrunit asentimentul celor mai multi dintre dumneavoastra.
Sunt suficiente motivele sintetizate mai sus, carora le veti putea adauga altele, consultand textul proiectelor de lege, pentru ca dumneavoastra sa continuati sa sustineti, cu succes, aceste efort de modernizare al legislatiei, in doua domenii extrem de importante.
Cu stima,
SORIN ROSCA STANESCU
Jilava
Ianuarie 2015"
 
Integral pe www.StiripeSurse.ro

Sursa text: www.StiripeSurse.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii