Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Numele lui Ciutacu apare în interceptări. Nicușor Constantinescu le cerea jurnaliștilor să atace DNA

ro

16 Apr, 2015 15:45 2412 Marime text
 
Numele lui Victor Ciutacu apare în interceptările prin care Nicușor Constantinescu le cerea jurnaliștilor să atace DNA! Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, le comanda jurnaliştilor de la cotidianul "Telegraf" din Constanţa şi de la televiziunea TV Neptun şi chiar îi ameninţa să desfăşoare ample campanii de presă împotriva procurorilor DNA, se arată pe ştiripesurse.ro.
Detalii despre acest caz apar în rechizitoriul prin care Nicuşor Constantinescu a fost trimis joi în judecată de DNA, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care abuz în serviciu şi conflict de interese. Cotidianul "Telegraf" şi TV Neptun aparţin lui Gabriel Strutinsky, bun prieten şi partener de afaceri cu Nicuşor Constantinescu, cele două entităţi de presă beneficiind de importante sume de bani de la bugetul Consiliului Judeţean Constanţa.Pe de altă parte, în cadrul unei convorbiri telefonice cu un jurnalist, Nicuşor Constantinescu invocă şi numele lui Victor Ciutacu, relatează ştiripesurse.ro

Într-o altă convorbire telefonică, Nicuşor Constantinescu invocă numele jurnalistului Victor Ciutacu.

"Nicuşor Constantinescu: Ia de la Carmen Banioti toate documentele din dosar, ce-am depus noi, da?

Diceanu: Da, da.

Nicuşor Constantinescu: Şi... vis-a-vis de... de minciunile astea cu încălcarea controlului judiciar, de care ţi-am spus, şi vis-a-vis de toate hotărârile de consiliu, inclusiv punctul de vedere al prefectului, care ne-a scris şi ai copie după asta, că sunt legale hotărârile şi dispoziţia nr. 7, pentru care sunt acuzat că... cutare! Daţi-le, că presa nu are, mă, băiatule, mă!!! Nu are ce spun eu! Am vorbit cu Ciutacu, mi-a zis: "Domn' Constantinescu, eu nu ştiu ce să... eu ce văd, ce văd scrie-n presă, dacă mie nu-mi dă nimeni, eu ce să fac? Nu trebuie să mă conving şi eu de o realitate, acuzaţiile care se fac, apărarea dumneavoastră, ce-aţi depus la dosar, ce-a spus prefectul, sunt valabile, nu-s valabile..." Şi normal!

Diceanu: Da.

Nicuşor Constantinescu: Eu nu ştiu, că eu nu am... fiind acasă, eu nu am... o... Hârtiile care s-au depus la dosar vis-a-vis de... dosarul ăsta cu arestarea! Ultima. Alea sunt la Carmen Banioti, care trebuia matale să le iei să le dai la presă! Da!

Diceanu: Am înţeles", relatează ştiripesurse.ro din unele interceptări telefonice făcute, se pare, în dosarul şefului suspendat al CJC, Nicuşor Constantinescu.


CITEŞTE ŞI: 


Materialul integral pe www.stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii