Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:53 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Detalii despre acţiunea în forţă a DNA de la Poliţia Timiş

ro

19 Jan, 2015 09:51 810 Marime text
Procurorii DNA, serviciul teritorial Timiş, au început săptămâna în forţă, cu mai multe percheziţii la instituţii din judeţ şi la domiciliul unor persoane, informează www.stiripesurse.ro.

În cursul zilei de 19 ianuarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate în județele Timiș și Arad, din care 5 sunt instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice:

1. La Inspectoratul de Poliție Județean Timiș;
2. În sat Ghiroda, la locuinţa comisarului şef Crăciunescu Nicușor-Marcel, şeful Poliţiei Rutiere Timiş;
3. În municipiul Timișoara, la locuinţele părinţilor comisarului şef Marcel Crăciunescu: Crăciunescu Viorica și Crăciunescu Nicolae;
4. La Poliția Orașului Recaș;
5. La Poliția Locală Recaș;
6. La Primăria Orașului Recaș;
7 . La IGPR - DIRECȚIA POLIȚIEI RUTIERE - SECȚIA DE POLIȚIE AUTOSTRĂZI - BIROUL DE POLIȚIE AUTOSTRADA A1 (DEVA - NADLAC).

Faptele vizate sunt trafic de influenţă, abuz în serviciu, şantaj. Implicați sunt primarul Recaș, Pavel Teodor, Muntean Sorin Petru – comisar şef de poliţie, inspector șef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Milutinovici Gelu, prefectul Dogariu Eugen.
Primarul oraşului Recaş intervenea la şefii poliţiei pentru ca locuitorii din oraş să nu fie sancţionaţi în timpul campaniei electorale. Agenţii care nu se conformau erau ameninţaţi cu mutarea disciplinară. Integral pe Ştiripesurse.ro.


Sursa text: www.Ştiripesurse.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii