Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse Dezvăluiri INCENDIARE. Oamenii Alinei Bica îi înfundă pe Dorin Cocoș și Elena Udrea

ro

03 Jan, 2015 15:30 4661 Marime text
Potrivit ştiripesurse.ro, oamenii fostei șefe a DIICOT, Alina Bica, ar fi început să toarne în fața procurorilor. Conform informațiilor difuzate de România TV, în materialele deținute de procurori, Alina Bica ar fi vorbit despre ”Elena și Dorin” care ”îmi rup capul”.

Conform România TV, directorul de cabinet al Dorinei Danielescu, fosta şefă a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor ar fi declarat în fața procurorilor că Elena Udrea și Dorin Cocoș puneau presiuni asupra Alinei Bica pentru a da drumul la licitațiile de la ANRP.

Directorul de cabinet a relatat și un episod extrem de tensionat cu Alina Bica. Disperată, după ce Udrea și Cocoș ar fi pus presiune asupra sa, Alina Bica a mers la spital la Dorina Danielescu. Conform România TV, după o discuție extrem de tensionată, Alina Bica ar fi leșinat.

În declarația susținută în fața procurorilor, directorul de cabinet spunea că Alina Bica urla ”îmi rup capul. Tu nu înțelegi că Elena și Dorin îmi rup capul?”.
Integral pe ŞTIRIPESURSE.RO

Sursa: ŞTIRIPESURSE.RO
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Paun si Danielescu doi mafioti 04 Jan, 2015 11:47 Ca sa vedeti si voi cine sunt acesti doi penali Paun si Danielescu de la ANRP care indraznesc sa o bage pe Elena Udrea in mizeriile lor. Ei furau ca in codru, isi bateau joc de oamnei si acum, vor sa-si salveze pielea cu marturii mincinoase?! Cititi ce faceau acesti iresponsabili la ANRP si culmea culmilor, Elena Udrea si-a atentionat colegii din conducrea PDL deoarece auzise niste zvonuri, dar degeaba, toti s-au facut ca n-au auzit-o! Cititi va rog! http://www.puterea.ro/dezvaluiri/spor_de_penitenciar_la_restituirea_proprietatilor-40357.html
  • Confuzii... 03 Jan, 2015 18:18 In primul rand nu sunt oamenii lui Bica, sunt cei care au facut-o praf pe Bica in declaratii... Doi. Acum vorbim de reluarea activitatii ANRP? Pai nu a mai fost reluata niciodata iar Bica nu a patit nimic, dimpotriva, inteleg ca a fost promovata sefa DIICOT! Dar nu am lamurit cum este cu cazul concret despre care vorbim, terenul lui Stelian Gheorghe, insa vorbim niste vorbe, despre niste presupuse discutii, despre lucruri care nu s-au intamplat niciodata! Discutii redate de aceasta procuroare corupta, Danielescu, fosta prietena a lui Bica, inteleg ca adusa de ea la ANRP in intelegere cu Oltean! dupa ce Crinuta Dumitrean, amanta lui Oltean a plecat de acolo. Cine este Danielescu? O sa aflam curand. Cred ca ar trebui terminat de lamurit cazul concret care face obiectul dosarului: a luat Bica vreun ban, i-a cerut Cocos ori si mai si, Elena Udrea, sa dea drumul la dosar sau sa faca ceva??? Deocamdata vad ca este acuzata doar de abuz in serviciu, pentru ca ar fi fost de acord cu o suma mai mare decat valoarea terenului retrocedat... Nici vorba de mita ori altceva...Si ca suma este mai mare, a decis Corpul de Control al lui Victor Ponta! Ca la dosar nu exista nicio expertiza! Doar Raportul lui Ponta...Plecati de la aceste date concrete, de la dosar, inainte de a va da cu parerea. Observ ca sunteti tentati sa le amestecati, inseamna ca nu intelegeti speţele, cine acuza pe cine, cine are legaturi reale cu cine!!! Nu asa se face un articol de presa, pe presupuneri si confundand evenimentele, oamenii, speţele.
  • Confundati cazul si oamenii 03 Jan, 2015 15:49 In primul rand nu sunt oamenii lui Bica, sunt cei care au facut-o praf pe Bica in declaratii... Doi. Acum vorbim de reluarea activitatii ANRP? Pai nu a mai fost reluata niciodata iar Bica nu a patit nimic, dimpotriva, inteleg ca a fost promovata sefa DIICOT! Dar nu am lamurit cum este cu cazul concret despre care vorbim, terenul lui Stelian Gheorghe, insa vorbim niste vorbe despre niste presupuse discutii despre lucruri care nu s-au intamplat niciodata! Discutii redate de aceasta procuroare corupta, Danielescu, fosta prietena a lui Bica, inteleg ca adusa de ea la ANRP in intelegere cu Oltean! dupa ce Crinuta Dumitrean, amanta lui Oltean a plecat de acolo. Cine este Danielescu? O sa aflam curand. Cred ca ar trebui terminat de lamurit cazul concret care face obiectul dosarului: a luat Bica vreun ban, i-a cerut Cocos ori si mai si, Elena Udrea, sa dea drumul la dosar sau sa faca ceva??? Deocamdata vad ca este acuzata doar de abuz in serviciu, pentru ca ar fi fost de acord cu o suma mai mare decat valoarea terenului retrocedat... Nici vorba de mita ori altceva... Si ca suma este mai mare, a decis Corpul de Control al lui Victor Ponta! Ca la dosar nu exista nicio expertiza! Doar Raportul lui Ponta... Plecati de la aceste date concrete, de la dosar, inainte de a va da cu parerea. Observ ca sunteti tentati sa le amestecati, inseamna ca nu intelegeti spetele, cine acuza pe cine, cine are legaturi reale cu cine!!! Nu asa se face un articol de presa, pe presupuneri si confundand evenimentele, oamenii, spetele.