Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Propunere din PNL - Să închidem ANAF-ul

ro

31 Mar, 2015 18:51 1728 Marime text
 
ANAF-ul se poate închide! Asta e propunerea deputatului PNL de Cluj Radu Zlati, relatează stiripesurse.ro. El a susţinut în plen o declaraţie politică cu titlul „Hai să închidem ANAF-ul!“.

„Opinia publică este siderată – pe bună dreptate zic eu – de efectele perverse pe care acțiunile ANAF le au sau le pot avea în economia națională, prin închiderea unităților economice controlate și în cazul cărora se găsesc diferențe, oricât de mici, între monetarul din casă și evidența electronică a încasărilor. Astfel aflu, prin intermediul presei, că ANAF a dispus închiderea unui magazin ce comercializa produsele din carne ale firmei Killer SRL din Horodnic, Suceava. Firma respectivă, vânzându-și produsele prin intermediul a 21 de magazine proprii, nu numai că dădea de lucru numeroșilor săi angajați dar plătea taxe și impozite de peste 2 milioane de euro anual.

Eu vă propun să închidem și funcționarea ANAF – măcar pentru o zi. Nu vom pierde nimic, oricum inspectorii ANAF par să lucreze în dorul lelii, la comandă și doar în cazul acelora care nu au culoarea potrivită. Cum care culoare? La bască, evident. PS: Aș putea fi mult mai binevoitor dacă șeful ANAF, deținător la rândul său, se pare, al unui hotel unde nu se oferă (desigur!) bon fiscal, ne-ar povesti cum a recuperat prejudiciul făcut statului de către famiglia Voiculescu. Dar, nu-i așa, asta este secret de serviciu“, e mesajul lui Zlati, citat de stiripesurse.ro.


Citește integral pe stiripesurse.ro


Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii