Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Ponta, explicaţie halucinantă pentru refuzul de a răspunde unei întrebări a presei

ro

30 Mar, 2015 15:23 1594 Marime text
Premierul Victor Ponta a refuzat luni sa raspunda in conferinta de presa unui jurnalist al ziarului Gandul. Acesta l-a intrebat pe premier daca vor exista sanctiuni in PSD impotriva celor care au votat impotriva arestarii lui Dan Sova in Senat, in conditile in care Biroul Politic al PSD a decis ca toate cererile justitiei sa fie incuviintate, informează www.stiripesurse.ro.

Ponta sustine ca nu a raspuns intrebarii pentru ca jurnalistul care i-a adresat-o face parte dintr-o companie de presa care nu plateste taxe si impozite si astfel prin refuzul sau de a raspunde doreste sa descurajeze evaziune fiscala.

"Doresc sa lamuresc situatia foarte clar si sa explic refuzul meu de azi de a raspunde la intrebarea unui anume jurnalist ( si chiar as dori sa aflu parerea celor care citesc aceasta pagina de FB!).

Ocupand o functie publica, platita din banii contribuabililor, este corect si obligatoriu sa raspund la intrebarile ( si sa particip la emisiunile) tuturor reporterilor si jurnalistilor reprezentand companiile de presa care platesc corect taxe si impozite - oricat de critice sunt acestea fata de activitatea mea! (...)”

Integral pe www.stiripesurse.ro
Sursă text: www.stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii