Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:43 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Jurnalul secret al Elenei Udrea a ieșit la iveală. Președintele mi-a spus cum să intru

ro

07 Mar, 2015 10:43 911 Marime text
Elena Udrea a scris un jurnal în care oferă detalii interesante despre DNA și alți politicieni. Jurnalul secret al lui Udrea i-a fost dat spre citire și lui Ion Cristoiu, care publică o parte importantă din el, informează stiripesurse.ro.

Udrea povestește cum s-a sfătuit cu Traian Băsescu înainte de a ajuns la DNA și cum președintele i-a spus cum să intre în instituție fără să fie văzută. Normal, se ridică întrebarea de unde știa Băsescu de un astfel de truc și dacă nu cumva a apelat și el la această soluție cândva?

„De fapt am jucat cu DNA împotriva mea de la început. M-au chemat să declar ca martor într-un dosar cu Gheorghe Ștefan, spunînd că era de maximă urgență audierea mea. Nu s-a închis nici pînă acum. (dosarul, pînă cînd scrie Jurnalul Elena Udrea, mult după alegeri n.n). Dar eu am fost la DNA cu toată presa așteptîndu-mă acolo înainte de prima zi de campanie. (…).

L-a DNA m-au chemat într-o miercuri pentru vineri. Le-am spus că vin luni dimineața la ora 9, pentru că la ora 11 urma să merg la Ambasada SUA. Dar să nu cheme presa. Mi-a spus procurorul că ei nu cheamă presa, că vine singură. Dar eu știu că vine doar cînd află, de cele mai ori din interior, că vine cineva care trebuie expus public.

L-am sunat imediat pe Președinte, pentru că mi s-a părut evident că se încearcă compromiterea mea. ( …) Președintele mi-a zis că pot intra pe prin lateral, pentru a evita un scandal de presă. (..)

Am cerut prelungirea datei pînă miercuri, la ora 19. Era mai sigur ca discreție. L-am sunat pe cel care răspundea de dosar, a fost amabil, a zis că este OK. și că ne confirmăm marți. Ne-am confirmat marți, apoi miercuri urma să-l sun cu cinci minute înainte să ajung. Cînd am plecat spre ei (…) De pe drum am sunat să le spun că mă apropii. Mi s-a spus că nu pot intra prin lateral, pentru că n-a fost aprobată cererea de conducerea instituției! Am intrat prin față, pe unde era toată presa chemată. ( …) De ce presă și de ce nu am știut dinainte că nu pot intra prin lateral, cum fac mulți alții?”, scrie Udrea în jurnalul său, citată de stiripesurse.ro.Sursa: stiripesurse.ro
Sursa foto: psnews.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii