Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Ieșirea de la guvernare - scenariu PSD

ro

23 Jun, 2015 19:00 1302 Marime text
O mână de lideri PSD cu influență în partid sunt de acord, 'în anumite condiții', cu pierderea guvernării mai devreme de alegerile parlamentare din 2016, au declarat surse din partid pentru stiripesurse.ro. În același timp se trage cu dinții ca partidul sa ramana la guvernare.
 
În PSD se întorc pe toate fețele posibilele evoluții pentru partid în vederea alegerilor din 2016 și unul dintre scenarii este ca partidul sa atace din Opozitie alegerile de anul viitor.
 
Câțiva lideri PSD cu influență în partid nu resping o asemenea idee, au declarat surse PSD pentru stiripesurse.ro, insa acest lucru nu inseamna ca ei lucreaza in acest sens ci doar ca ar fi de acord cu o asemenea evolutie a lucrurilor conditia fiind ca procesul sa fie extrem de bine controlat. "In anumite conditii, totul sa fie controlat', spun sursele citate.
 
Principala preocupare a liderilor PSD este, in acest moment, pastrarea guvernarii pana in 2016, au declarat, pe de alta parte, sursele citate. 'Se trage cu dintii de guvernare', spun surse  PSD.
 
Scenariile au fost alimentate inclusiv de faptul ca in timp ce lideri ai coalitiei - Calin Popescu Tariceanu, Liviu Dragnea - si ministri au fost la Victor Ponta in Turcia, nu se cunoaste daca si Gabriel Oprea a fost sa-si viziteze premierul. Puterea care i se acorda lui Gabriel Oprea a produs o nemultumire generala in PSD, mai spun sursele citate.

Articol integral pe STIRIPESURSE.RO.

Sursa: STIRIPESURSE.RO
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii