Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

stiripesurse.ro Bătălie dură în PSD pentru scaunul lui Dragnea/surse

ro

17 May, 2015 14:54 1693 Marime text

În public e o boceală publică printre liderii PSD când vorbesc de Liviu Dragnea şi condamnarea din Dosarul Referendumul, spun jurnaliştii de pe stiripesurse.ro. În spatele uşilor închise se dă însă o adevărată bătălie între liderii partidului pentru a pune mâna pe comoara de la Dezvoltare (cel mai bănos minister).

 
Potrivit informaţiilor noastre în acest moment se vorbeşte intens de Ioan Rus, actualul ministru al Transporturilor, de Rovana Plumb, actualul ministru al Muncii şi de Sevil Shhaideh, actual secretar de stat în MDRAP. În calcule ar fi intrat şi Nicolae Bănicioiu actualul ministru al Sănătăţii.
 
Este la fel de evident că pentru moment nu sunt îndeplinite toate condiţiile pentru un nou titular şi că portofoliul va fi preluat interimar cel mai probabil de premierul Victor Ponta după o discuţie pe care o va avea cu preşedintele Klaus Iohannis, relatează pentru stiripesurse.ro surse din cadrul Executivului.
 
Surse social-democrate susţin că în acest moment s-a creat un curent de opinie cu din ce în ce mai mulţi adepţi printre baronii partidului potrivit căruia urmaşul lui Dragnea la Dezvoltare să fie indicat chiar de el.

Integral pe ştiripesurse.ro
Sursa: ştiripesurse.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii