Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele de la CS Medgidia susțin primul meci cu Tent Obrenovac, din sferturile Challenge Cup

ro

26 Jan, 2022 00:00 1999 Marime text

 
  • CS Medgidia a înregistrat numai victorii în cele două etape în care a evoluat până acum în Challenge Cup.
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia dispută miercuri, 26 ianuarie, meciul tur din sferturile întrecerii continentale Challenge Cup, întâlnind pe teren propriu formația Tent Obrenovac, din Serbia.
 
Partida se dispută în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia, de la ora 18.30. CS Medgidia (antrenori, Florin Voinea și Radu Began) a ajuns în această fază a competiției după ce a eliminat formația croastă Kastela, în 16-imi, și Hapoel Kfar Saba (din Israel), în optimi, în ambele situații echipa din Medgidia trecând de adversare cu câte două victorii. „Miercuri, va fi a doua ocazie pentru formația noastră de a juca un meci din cupele europene chiar în fața propriilor suporteri. «Este o senzație de nedescris în cuvinte când suntem susținute de suporterii noștri», au spus fetele înaintea partidei de acasă, acolo unde speră ca publicul să le fie, ca de fiecare data, aproape“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia. Returul din Serbia se joacă pe 3 februarie.
 
„Ne bucurăm să suntem în primele opt într-o competiție europeană. Până acum, aveam ca obiectiv să participăm, dar ne-am dat seama că pe măsură ce evoluăm avem o șansă mare de a accede într-o fază superioară. Mă bucur foarte mult că am găsit acest culoar și trebuie să profităm de el. Adversarul următor (n.r. Tent Obrenovac, din Serbia) e o echipă similară cu o noastră, nu ne e valoric superioară, nici ca buget, nici ca individualități. Avem o șansă mare, dar trebuie să fim conștiincioși și să ne jucăm cum trebuie șansa. Le mulțumim foarte mult fanilor că au fost alături de noi. S-a simțit foarte mult prezența lor. Datorită lor, am revenit într-un set în care poate credeam că e imposibil. Cu ei suntem mult mai puternici și îi așteptăm în continuare, pentru că urmează noi provocări, noi meciuri puternice și avem mare nevoie de ei“, a arătat Florin Voinea.       
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
CS Medgidia, în primele opt echipe din Challenge Cup
Florin Voinea - „Am găsit acest culoar și trebuie să profităm de el“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii