Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele de la CS Medgidia îşi încep aventura europeană. Dublă cu o echipă din Croaţia

ro

17 Nov, 2021 00:00 2078 Marime text

 
  • Ambele partide ale dublei manşe au fost programate în Croaţia, miercuri şi joi.
  • CS Medgidia vine după o victorie obţinută în set decisiv în Divizia A1, formaţia de pe litoral trecând pe teren propriu de Dacia Mioveni.
  • În această partidă, gazdele s-au impus cu 3-2, după ce au condus cu 2-0.
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia îşi începe miercuri, 17 noiembrie, aventura europeană, primul adversar din CEV Volleyball Challenge Cup fiind echipa croată OK Kastela, pe al cărei teren se dispută ambele partide ale dublei manşe din această întâlnire.
 
Partidele au fost programate miercuri şi joi, 18 noiembrie (de la ora 18.30). „Fetele noastre pornesc optimiste pe acest drum nou și au un singur gând: o calificare în fazele superioare ale competiției. Faptul ca joacă ambele meciuri în deplasare nu este un impediment pentru voleibalistele lui Florin Voinea și Radu Began, care sunt sigure că nu terenul este cel care va face diferența în aceasta partida. Forța grupului, concentrarea și pasiunea pentru joc sunt tot ceea ce conteaza în drumul spre victorie“, este mesajul CS Medgidia. „Mergem în Croația cu obiectivul clar de a face totul pentru a obţine accederea în etapa următoare“, a declarat antrenorul Florin Voinea. „Oriunde mergem și indiferent în ce competiție jucăm, ne dorim victoria“, a punctat şi voleibalista Ramona Rus.
 
CS Medgidia vine după o victorie obţinută în set decisiv în Divizia A1, formaţia de pe litoral trecând pe teren propriu de Dacia Mioveni cu 3-2, după ce gazdele au avut 2-0! Scorul pe seturi a fost 25-13, 25-19, 22-25, 18-25, 15-13. „Pe un fond al nostru de deconcentrare acest lucru le-a permis jucătoarelor adverse să capete încredere și să fie mai sigure pe execuții și atunci meciul a devenit greu. E un campionat echilibrat, ne așteptam să avem astfel de momente, cu siguranță se vor mai repeta meciuri de genul acesta, pentru că valoric multe echipe sunt sensibil egale“, a precizat Florin Voinea.
 
„Diferența a fost foarte mare în primele două seturi și cred că, cumva inconștient, ne-am gândit că meciul este câștigat deja. A contat însă foarte mult forța grupului nostru și faptul că ne-am ajutat și ne-am completat în momentele cheie al meciului, în special pe final, ceea ce ne-a dus la obţinerea victoriei. Inclusiv în anii trecuți, când priveam Medgidia din afară, acesta a fost lucrul pe care l-am apreciat foarte mult, faptul că aici cumva se adună o energie super pozitivă și cred că ajută foarte mult chestia asta“, a completat Ramona Rus.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

 
Citeşte şi:
 
„A trăit periculos“
CS Medgidia s-a impus cu 3-2 în duelul cu Dacia Mioveni, după ce a condus cu 2-0 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii