Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Echipa de fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși“ Medgidia, calificată la faza națională a ONSS (GALERIE FOTO)

ro

16 May, 2022 00:00 2582 Marime text

 
  • La etapa de zonă, care a avut loc la Focșani, formația de la Medgidia a obținut patru victorii, ocupând locul întâi, iar trei voleibaliste au primit premii speciale.  
 
Echipa feminină de volei a Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși“ Medgidia a obținut locul întâi la faza de zonă a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, calificându-se astfel la faza națională a întrecerii, în primele opt școli din țară.
  
La etapa de zonă, care a avut loc la Focșani, formația de la Medgidia (profesori, Aurelia Baciu și Ionus Erchian) a obținut patru victorii: 2-0 cu reprezentanta județului Buzău, 2-0 cu Brăila, 2-1 cu Vrancea și 2-0 cu Tulcea. Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși“ va reprezenta județul Constanța la faza finală a ONSS de la Craiova. În urma evoluțiilor deosebite de la faza de zonă, trei jucătoare de la școala din Medgidia au primit premii speciale: cel mai bun secund - Jasmine Alexia Gheorghe, cel mai complet jucător - Daria Ștefania Anghelescu, cel mai bun ridicător - Georgiana Lupașcu.


 
„Mândri de fetele noastre! Felicitări tuturor! Ați fost extraordinari!“, este mesajul școlii din Medgidia. „Echipa de volei feminin a Școlii Gimnaziale «Constantin Brâncuși» e formată în mare parte cu jucătoare legimate la Clubul Sportiv Medgidia, cele trei premii speciale revenindu-le tot sportivelor noastre. Felicitări fetelor pentru performanță și mult succes în marea finală!“, se arată și pe pagina de Facebook a CS Medgidia. 
 
În ce privește șahul, proiectul național „Șahul în școală“, ediția 2021-2022, a adunat peste 100 de participanți din tot județul. Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși“ Medgidia a fost reprezentată de elevii Alin Cernat (clasa a II-a), Teodor Boștină (clasa a IV-a) și Iulia Andra Cârâc (clasa a V-a).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Școala „Constantin Brâncuși“ Medgidia)
 
Citește și:
 
Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna, vicecampioană regională la ONSS (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii