Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CSM Constanța, învinsă acasă de campioana Arcada Galați (GALERIE FOTO)

ro

13 Nov, 2022 11:50 1219 Marime text
 
 
Echipa masculină de volei CSM Constanța a susținut partida din etapa a șasea a Diviziei A1, întâlnind pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, Arcada Galați, campioana României.
 
În precedenta dispută din propriul fief, echipa de pe litoral (antrenor, Răzvan Parpală) întâlnise Dinamo București, câștigătoarea Supercupei.
 
Dinamo s-a impus atunci cu 3-1, iar partida cu Arcada s-a încheiat și ea cu succesul oaspeților, scor 3-0 (25-21, 25-20, 25-23).
 
Pregătită de Sergiu Stancu, fost jucător al Constanței, campioana a venit la Constanța după o victorie în Cupa CEV împotriva formației Neftohimic Burgas.
 

Voleibaliștii noștri au avut o misiune dificilă contra campionilor României.
 
Arcada Galați a câștigat în trei seturi, dar echipa antrenată de Răzvan Parpală a dat o replică solidă, ridicându-se la înălțimea experimentatului său adversar, care a venit la Constanța după o victorie în Cupa CEV.
 
Băieții noștri au mers cap la cap cu gălățenii în setul 3, au condus cu 22-20, dar oaspeții au reușit 3 puncte consecutive și au închis jocul.
 
Au evoluat pentru CSM Constanța: Vidoni 14 puncte, Darlaczi 11p, St Jean 9p, Grigore 8p, Frîncu 5p, Druță 2p, Arquez 2p, Muscină 1p, Asmarandei, Gavriz, Manole, Cămui, Ghimeș, Pavel, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii