Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorii pentru juniorii U17 și U19 ai Academiei Farul. Pe cine au învins fotbaliștii constănțeni (galerie foto)

ro

16 Apr, 2018 16:18 2602 Marime text
A fost un week-end perfect pentru grupele U17 și U19 ale Academiei Farul, în Campionatul Național de Juniori. Echipele antrenate de Gabriel Șimu și respectiv Lucian Marinof au câștigat duelurile de pe teren propriu cu FC Voluntari. 

Juniorii U1 s-au impus cu 3 la 0, dar victoria s-a conturat după pauză prin golurile marcate de Ștefan Rus, Cosmin Râpeanu și Robert Mustacă. Academia Farul , cu cea mai bună defensive din Serie, doar 9 goluri primate în 14 meciuri, ocupă momentan locul 3, la un punct de FCSB și două de liderul Metaloglobus București, transmit reprezentanții Academiei Farul. 
 

“A fost un meci bun făcut de echipa noastră. FC Voluntari este un club puternic și au jucători de viitor, dar ambiția și determinarea noatră ne-au adus victoria.” a declarat Gabriel Șimu.

 
Victorie în minutu 94 pentru juniorii U19
 
Juniorii U19 au câștigat cu 4 la 3, după un meci nebun. În minutul 90 FC Voluntari conducea cu 2 la 3, Farul a egalat în minutul 92, iar la următoarea fază, Anton Mădălin din penalty a adus victoria gazdelor, pentru care au mai marcat Alin Hagiu, Dragoș Nedelcu și Anton Mădălin (tot din penalty).
 

“Am dovedit forță psihică. Îmi felicit jucători a fost un meci foarte frumos în care ambele echipe au dovedit că au jucători gata să facă pasul spre marea performanță.” a declarat Lucian Marinof.

 
Academia Farul U19 ocupă după 14 etape locul secund la 3 puncte de liderul FCSB.Etapa viitoare atât Academia Farul U1 7 cât și Academia Farul U19 joacă tot pe teren propriu cu CS Sportul Snagov.

Sursa foto: Facebook/Academia Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii