Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fotbalist a dat bir cu fugiţii de la FC Farul

ro

17 May, 2013 00:00 1894 Marime text
Fundaşul dreapta Alexandru Birău a dat bir cu fugiţii de la FC Farul. Jucătorul s-a accidentat în confruntarea cu Rapid CFR Suceava, apoi a fost rezervă în partida cu Dinamo II, iar după Paşte nu a mai revenit la echipă, antrenorii nereuşind să ia legătura cu el. Echipa constănţeană continuă să se confrunte cu probleme de lot la meciul de campionat de sâmbătă, cu Unirea Slobozia, din deplasare.

Nu vor juca sigur fundaşii Nicolae Buzea, Costel Niţescu (suspendaţi) şi Ionel Ţabără (accidentat). În plus, portarul George Curcă, un alt apărător, lateralul dreapta Robert Băjan şi vârful Ovidiu Stoianof sunt incerţi. Curcă a lucrat ieri aproape normal, însă pe finalul antrenamentului a simţit iar dureri la călcâi şi doar astăzi se va stabili dacă va face deplasarea la Slobozia. Ieri a întâmpinat probleme şi internaţionalul de juniori Robert Băjan, care se confruntă cu probleme la genunchi încă dinaintea partidei cu ACS Buftea, însă a strâns din dinţi şi a jucat aşa. Tânărul mijlocaş Ferdi Ghenciu este însă apt fizic, după ce a absentat mai multe săptămâni din pricina unei accidentări.

De asemenea, portarul Vlad Neagu este şi el bun de joc. Ieri i-au fost scoase firele cu care a fost cusut la buză, iar dacă George Curcă nu se va reface, va fi titular la Slobozia şi-l va avea rezervă pe tânărul de 17 ani Robert Dragnea. Pentru a alcătui lotul de la meciul cu Unirea, antrenorul principal al Farului, Ion Răuţă, a apelat la patru jucători de la grupele de juniori: Bădaşcă, Igiroşanu, Stavian şi Păslaru, care şi ei, în această săptămână, abia ieri s-au putut prezenta la echipă, din pricina şcolii. „Avem probleme de lot, însă nu ne plângem, nu căutăm scuze. Chiar şi aşa, eu sunt încrezător că vom câştiga la Slobozia. Jucăm la victorie, pentru că aceasta este singura variantă pentru a ne salva de la retrogradare”, a declarat Ion Răuţă.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii