Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ulysses” Campionul Horia Tecău trage din greu în sala de forță

ro

14 Dec, 2020 00:00 3474 Marime text
  • Performerul constănțean a postat pe Instagram imagini cu el din timpul unui antrenament cu greutăți, în care execută genuflexiuni cu haltera pe piept și îndreptări cu haltera.
Campionul Horia Tecău, vicecampion olimpic la tenis, în 2016, la Rio, fost numărul 1 mondial la dublu masculin și câștigător a trei titluri de Grand Slam (două la dublu masculin și unul la dublu mixt), nu neglijează pregătirea fizică și trage din greu în sala de forță.
 
Performerul constănțean a postat pe Instagram imagini cu el din timpul unui antrenament cu greutăți, în care execută genuflexiuni cu haltera pe piept și îndreptări cu haltera. Ipostazele în care se află Horia au atras aprecierile și comentariile prietenilor, în mediul online. „Cât ridicai?” (n.r. greutățile cu care lucra), „Ulysses” sau „Pregătire pentru CrossFit Games din 2021?”, au fost trei dintre reacțiile fanilor.   
 
Iubitor de natură, Horia Tecău a petrecut, de curând, câteva ore foarte frumoase la munte, declarându-se încă o dată impresionat de măreția și frumusețea locurilor de basm cu care a fost binecuvântată România. Horia Tecău a fost în Munții Făgărașului, iar mesajul său postat pe rețelele de socializare, alături de mai multe imagini din zona montană vizitată și de haștag-urile „Făgăraș, iarnă, România”, a fost: „Umil și recunoscător în fața iernii care vine”. 
 
Sursa foto: Instagram (Horia Tecău)
 
Citește și:

Excursie în Munții Făgărașului
Horia Tecău, „umil și recunoscător” în fața măreției naturii


 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii