Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei tineri rugbyşti de la Tomitanii Constanţa, convocaţi în lotul României A!

ro

28 May, 2018 17:58 4056 Marime text
Rezultatele înregistrate de echipa de rugby Tomitanii Constanţa (campioana Diviziei Naţionale de seniori şi implicit cu drept de joc în Superligă, în care se va înscrie) şi evoluţiile tinerilor săi jucători (pregătiţi de Cristian Cojocaru) i-au impus pe aceştia în atenţia selecţionerilor echipelor naţionale ale României de la niveluri din ce în ce mai înalte.

Astfel, trei dintre Tomitani, Adrian Ţală (născut în 1998, taloner), Ştefan Cucoş (1997, centru) şi Alexandru Afloare (1995, mijlocaş la grămadă), au fost convocaţi în lotul României A (selecţionata secundă tricoloră), care va disputa două meciuri amicale!

Reunirea lotului a avut loc astăzi, la sediul Federaţiei Române de Rugby, iar cele două partide sunt cu selecţionata England Counties. Întâlnirile au fost programate la Bucureşti, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf, pe 5 şi 8 iunie, de fiecare dată de la ora 19.00.   

Potrivit frr.ro, England Counties este o selecţionată engleză formată din jucători care evoluează în County Championship (Campionatul Regiunilor) şi în cel de-al treilea eşalon valoric (National League 1) din Anglia. Aceasta a mai evoluat în România în 2015, când a întâlnit echipa CSM Bucureşti, pe care a învins-o cu 28-16, şi România A, în faţa căreia s-a impus cu 28-20.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): super-liga.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii