Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Elena Zaharia, din Constanţa, în pregătire în Thailanda pentru Campionatul Mondial (galerie foto)

ro

22 Nov, 2019 00:00 2488 Marime text
În Thailanda, la Korat, se desfăşoară ITTF - ETTU World Junior Championships Preparation Camp, un cantonament de pregătire în vederea Campionatului Mondial din acest an. Stagiul este condus, ca antrenor principal, de românul Petre Arnăutu, iar din delegaţia tricoloră fac parte şi jucătoarele Elena Zaharia (din Constanţa) şi Tania Plăian.
 
Tânăra campioană de pe litoral a obţinut un rezultat important la Openul Ungariei rezervat juniorilor, în care s-a clasat pe podium. Elena a cucerit medalia de bronz, dar a fost la un pas de finală, după un meci spectaculos în semifinală. Constănţeanca s-a duelat cu o chinezoaică, Yake Li, care s-a impus, la capătul unei partide cu răsturnări de situaţie, cu 4-3. Oricum, Elena Zaharia a fost singura sportivă din Europa care a acces în careul de aşi, celelalte trei jucătoare fiind chinezoaice!   
 
La Izvorani s-a desfăşurat Top 12 la seniori, iar întrecerea feminină a fost dominată de constănţencele pregătite de Anamaria Sebe şi Iulia Caragea. Pe primele trei locuri s-au clasat reprezentantele CS Farul Constanţa (Alina Zaharia, Denisa Urîtu şi Camelia Mitrofan), iar în ierarhie au mai intrat Claudia Caragea (CS Farul) şi Bianca Mei-Roşu (LPS „Nicolae Rotaru“).
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Fotbal)  

Citeşte şi:
 
Tenis de masă Elena Zaharia, din Constanţa, stea la Top 10 Europa! Pe locul întâi, cu victorii pe linie (galerie foto)

Tenis de masă Surorile Alina şi Elena Zaharia, din Constanţa, medaliate la Campionatul Balcanic de seniori (galerie foto)

Elena Zaharia, din Constanţa, din nou dublă campioană europeană la tenis de masă! (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii