Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Zaharia, din Constanţa, din nou dublă campioană europeană la tenis de masă! (galerie foto)

ro

17 Jul, 2019 09:54 3631 Marime text
Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Elena Zaharia, de la CS Farul, a repetat performanţa de anul trecut, de la Campionatul European de la Cluj, când a cucerit trei medalii în întrecerea cadetelor (două de aur - la echipe şi la simplu şi una de bronz - la dublu mixt).

La ediţia din acest an a competiţiei continentale, care s-a desfăşurat în Cehia, la Ostrava, Elena s-a numărat din nou printre stelele campionatului, devenind campioană de cadete la simplu şi la dublu fete, şi obţinând bronzul la echipe, din formaţia tricoloră făcând parte încă o constănţeancă, Bianca Mei-Roşu (LPS „Nicolae Rotaru“).

În finala de la simplu, Elena Zaharia a învins-o pe rusoaica Vlada Voronina cu 4-0 (11-7, 11-6, 11-6, 11-8), în vreme ce, la dublu, Elena Zaharia şi Prithika Pavade (Franţa) au trecut în ultimul act de Svetlana Dmitrienko şi Anastasiia Beresneva (ambele din Rusia), scor 3-2 (9-11, 8-11, 11-5, 11-3, 11-6).

Bianca Mei-Roşu a fost la un pas de încă o medalie, la dublu fete, secţiune în care a ocupat locul cinci.

Pe aceeaşi poziţie s-au clasat, la junioare 1, constănţencele de la CS Farul Camelia Mitrofan şi Denisa Urâtu, pe echipe.

Totodată, Camelia Mitrofan a ocupat poziţia a cincea şi la dublu fete.

Fotografiile au fost preluate de pe pagina de Facebook Tenis de Masă pentru Viitor - Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii