Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Constănțencele Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu, medaliate la concursul de la Doha (GALERIE FOTO)

ro

01 Feb, 2023 00:00 1543 Marime text
 

 
  • În concursul feminin de simplu de la U-19, Elena Zaharia a oferit revenirea zilei.
 
Echipa României de tenis de masă care a participat la turneul WTT Youth Contender Doha 2023, din Qatar, a obținut 12 medalii, iar pe podium au urcat și reprezentantele Constanței Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu.
 
Ambele au obținut câte două medalii: Elena - aur la simplu și la dublu mixt (alături de Darius Movileanu) - la categoria de vârstă Under-19, iar Bianca - bronz la simplu U-19 și U-17. La U-19, dublul mixt Bianca Mei-Roșu - Iulian Chiriță a pătruns în primii 8. „În concursul feminin de la U-19, Elena Zaharia a oferit revenirea zilei! Condusă cu 2-0 la seturi de Lee Daeun, din Coreea de Sud, jucătoarea noastră a fost la înățime apoi și a impresionat în seturile rămase pentru a câștiga finala cu 3-2 (5-11, 4-11, 11-8, 11-7, 11-7)“, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Tenis de Masă.
 
Miercuri, 1 februarie, echipele României de seniori și senioare dispută, în Sala Polivalentă din București, noi meciuri în preliminariile Campionatului European pe echipe, de la Malmo, de anul acesta (10-17 septembrie): la feminin - România - Ungaria, de la ora 16.00; la masculin - România - Slovenia, de la ora 19.00.
 
• Lot feminin: Elizabeta Samara (Constanța, legitimată la CSA Steaua București), Bernadette Szocs, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, Irina Ciobanu; antrenori Viorel Filimon (Constanța) și Mihaela Șteff.
• Lot masculin: Ovidiu Ionescu, Cristian Pletea (Constanța), Rareș Șipoș, Eduard Ionescu, Hunor Szocs, Darius Movileanu, Iulian Chirița; antrenori Andrei Filimon (Constanța) și Ionuț Seni.
• Kinetoterapeuți: Adrian Mîrza, Petruț Ghiță
• Psiholog: Mioara Șincan (Constanța).
 
„În urma victoriilor cu Ucraina și a celei din deplasare cu Slovenia, naționala masculină s-a calificat la turneul final. Calificată la turneul final este și naționala feminină, cu victorii pe linie în grupa A. Naționalele României au fost repartizate, conform clasamentului european, în Grupele A, în prima etapă, de unde primele două clasate din cele șase grupe se califică direct la Campionatul European echipe seniori 2023. Meciurile se desfășoară tur-retur. Echipele clasate pe locul al treilea vor juca meciuri suplimentare de calificare, în etapa a doua a grupelor“, menționează FRTM.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)
 
Citește și:
 
Elena Zaharia, de la CSM Constanța, desemnată Sportiva anului, la categoria Tinere talente, la Gala Ministerului Sportului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii