Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Egal între Chindia Târgoviște și Farul Constanța. „Marinarii“ au ajuns la nouă meciuri la rând fără eșec în Superligă

ro

12 Nov, 2022 19:53 1820 Marime text


Meciul Chindia Târgoviște - Farul Constanța, jucat astăzi la Ploiești, în etapa a 18-a a Superligii, s-a încheiat la egalitate, 1-1 (0-0).

În duelul dintre două fornații în formă, care nu au mai pierdut în campionat din luna septembrie, Farul, lider detașat în clasament, a deschis scorul, în minutul 67, prin Alexi Pitu, iar Chindia a egalat în minutul 90+1, în urma golului lui Neguț, din penalty.

A durat însă minute bune până a fost acordată lovitura de la 11 m (la duelul în careu Corinus – Popadiuc). Arbitrul Sebastian Colțescu s-a dus la marginea terenului să vadă faza la monitorul VAR, însă acesta nu a funcționat, iar, într-un târziu, „cavalerul“ nu a mai așteptat să se remedieze defecțiunea și s-a uitat pe o cameră de transmisie de la nivelul terenului, acordând lovitura! Pentru întârziere, arbitrul a acordat 10 minute de prelungire.

Liderul la zi, Farul Constanța, și o altă echipă aflată în formă, Chindia Târgoviște, au încheiat la egalitate, 1-1, meciul de la Ploiești, din etapa a 18-a. Un meci în care Farul a condus după golul lui Pitu din min.67, acțiune personală, și a mai irosit alte câteva situații foarte bune, în timp ce gazdele au egalat din penalty, în min.90, prin Neguț, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Farul Constanța (manager tehnic, Gheorghe Hagi) a jucat cu: Aioani -  Sîrbu (76 Corinus), Larie (cpt.), M. Popescu, Kiki (66 Borza) - Băluță,  Artean, Grameni (66 Casap) – Torje (60 Mazilu), Alibec, A. Pitu (76 Doukoure).

Toni Petrea, antrenorul Chindiei, a mizat pe: Căbuz - Căpușă, Celea, Orozco, A. Ioniță - Akhmatov, Passaglia - Neguț (cpt.), Popadiuc, Dumitrașcu (70 Grubac) - D. Popa (90+1 Vorobjovas).

În clasamentul intermediar, Farul s-a distanțat de a doua clasată, Rapid, la nouă puncte, giuleștenii urmând a juca însă în etapă tot astăzi, acasă cu CSU Craiova, de la ora 20.30.

Cu acest egal, „marinarii“ își continua lunga serie de invicibilitate din campionat, ajungând la nouă meciuri la rând fără eșec (șapte victorii și două egaluri). În 18 meciuri, echipa de pe litoral are 12 victorii, cinci egaluri și un eșec, golaveraj 33-14.   

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii