Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:11 26 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Subiectul „Gică Hagi la echipa naţională“ „Nu-mi place să vă pun în confuzie totală, trebuie să las lucrurile foarte clare“

ro

22 Nov, 2021 00:00 2388 Marime text

 
  • Cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc este implicat în acest moment în proiectul de la Constanţa, unde e manager tehnic la Farul Constanţa şi acţionar majoritar la FCV Farul. 
 
O nouă necalificare a României la un turneu final a readus în discuţie subiectul „Gică Hagi la echipa naţională“.
 
În acest moment, cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc este manager tehnic la Farul Constanţa şi acţionar majoritar la FCV Farul, iar sâmbătă, la conferinţa de presă de după partida UTA, a fost întrebat dacă l-a căutat cineva de la Federaţia Română de Fotbal pe acest subiect ori dacă ar fi dispus să aibă un dialog cu oficialii federali legat de un eventual proiect care să îl implice sau nu ori eventual să dea unele sfaturi.
 
„Orice antrenor îţi doreşte să ajungă la un moment dat să antreneze o echipă naţională. Cândva, la nu ştiu ce vârstă. Avem un pachet foarte bun de antrenori care pot ajunge la echipa naţională. Acesta e binele României, avem jucători tineri foarte buni, dar şi antrenori care pot face bine pentru România. În ce mă priveşte, eu am un club şi muncesc. Cât am acest lucru, e foarte greu să fac altceva. Nu-mi place să vă pun în confuzie totală, trebuie să las lucrurile foarte clare. Nu ştiu ce va fi, nu o pot vedea în momentul de faţă. Acum sunt la Constanţa, am proiect şi încă sunt acţionar majoritar. Cât timp am această calitate şi sunt implicat alături de ceilalţi să construim proiectul la Farul, mi-e greu să cred că mă pot duce altundeva. Chiar dacă, anul trecut, am vrut să plec. Dar în această vară ne-am unit şi e un proiect frumos. Nu exclud orice altceva să se întâmple, dar în România e clar că eu nu trebuie să mai fiu acţionar majoritar la acest club, dacă pot lucra pentru România vreodată. Dacă nu, staţi liniştiţi, că am de muncă... Nu e nicio problemă. România are antrenori foarte buni, a avut o generaţie, a noastră, foarte bună, apoi alta după ea, aşa că are de unde alege. Mai greu e cu proiectul“, a răspuns Gică Hagi.      

„Îmi văd de drumul meu“
 
Duminică, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu Gică Hagi, subiectul fiind preluarea de către „Rege“ a echipei naţionale, în cadrul unui proiect pe patru ani. Această intenţie federală nu şi-a găsit însă finalitatea, Hagi declarând că-şi va continua activitatea la gruparea de pe litoral.   

„Ne-am întâlnit, am onorat invitaţia de a avea o discuţie. De la bun început, lucrurile erau clare. Am un club, nu pot fi în altă parte, pentru că aş da loc la foarte multe speculaţii. Am discutat mult, am stat două ore împreună, dar nu exista absolut nicio cale care să fi putut să mă schimbe din situaţia actuală. N-am vrut să dăm în lucru situaţia la avocaţi. Nu vreau să creez confuzie, când lucrurile şi obictivele sunt foarte clare. Am o singură strategie, aceea de a încerca să devin cel mai bun. Lucrurile sunt simple, eu îmi văd de drumul meu. Îmi continui proiectul. Încerc să fac lucrurile aşa cum le gândesc eu, pentru clubul la care sunt. Sunt şi acţionar, lucrez şi ca manager. Vrem să ne dezvoltăm cum trebuie şi avem mult de lucru. Atât. În rest, n-are rost să interpretăm mai mult. Vom vedea ce va fi în viitor. Clubul Farul nu e de vânzare, eu vreau să-mi găsesc parteneri“, a declarat Gică Hagi duminică, la Digi Sport.         
 
PRECIZĂRI
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Citeşte şi:

Sondaj de opinie
Credeţi că, la echipa naţională, e nevoie de rezultate imediate sau de un proiect pe termen lung?


Întâlnire Răzvan Burleanu - Gică Hagi pe tema preluării echipei naţionale. Răspunsul „Regelui“
 
Farul Constanța
Ce suvenir va păstra toată viața Enes Sali de la debutul său istoric la echipa națională

Ti-a placut articolul?

Comentarii