Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire Răzvan Burleanu - Gică Hagi pe tema preluării echipei naţionale. Răspunsul „Regelui“

ro

21 Nov, 2021 21:44 3538 Marime text
  • Gică Hagi este managerul tehnic al Farului Constanţa şi acţionar principal la FCV Farul.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit astăzi cu Gică Hagi, managerul tehnic al Farului Constanţa şi acţionar principal al FCV Farul, subiectul fiind preluarea de către „Rege“ a echipei naţionale, în cadrul unui proiect pe patru ani.

Această intenţie federală nu şi-a găsit însă finalitatea, Hagi declarând că-şi va continua activitatea la gruparea de pe litoral.  
 

Ne-am întâlnit, am onorat invitaţia de a avea o discuţie. De la bun început, lucrurile erau clare. Am un club, nu pot fi în altă parte, pentru că aş da loc la foarte multe speculaţii. Am discutat mult, am stat două ore împreună, dar nu exista absolut nicio cale care să fi putut să mă schimbe din situaţia actuală. N-am vrut să dăm în lucru situaţia la avocaţi. Nu vreau să creez confuzie, când lucrurile şi obictivele sunt foarte clare. Am o singură strategie, aceea de a încerca să devin cel mai bun. Lucrurile sunt simple, eu îmi văd de drumul meu. Îmi continui proiectul. Încerc să fac lucrurile aşa cum le gândesc eu, pentru clubul la care sunt. Sunt şi acţionar, lucrez şi ca manager. Vrem să ne dezvoltăm cum trebuie şi avem mult de lucru. Atât. În rest, n-are rost să interpretăm mai mult. Vom vedea ce va fi în viitor. Clubul Farul nu e de vânzare, eu vreau să-mi găsesc parteneri, a declarat Gică Hagi la Digi Sport.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   

Sursa foto: Farul Constanţa   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii