Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanţa. Discuţii cu un investitor? Adunarea Generală Extraordinară a membrilor cotizanţi, aşteptată cu maxim interes

ro

14 Jul, 2018 00:00 4842 Marime text
Având în vedere incertitudinea care domneşte la SSC Farul Constanţa, echipa de fotbal înfiinţată de suporteri, Adunarea Generală Extraordinară a membrilor cotizanţi, de duminică, 15 iulie, este aşteptată cu maxim interes. 
 
Şedinţa care începe la ora 13.00 are pe ordinea de zi Aprobarea bugetului pentru sezonul competiţional 2018 - 2019 şi Diverse. „Vă aşteptăm în număr cât mai mare pentru a lua deciziile care vor influenţa organizarea activităţii sportive în următorul sezon! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.
 
Până la limpezirea situaţiei la club, de joi s-au sistat şi antrenamentele echipei. În această săptămână, antrenorii Ion Barbu şi Gică Mina au condus pregătirea doar două zile, marţi şi miercuri, şi atunci cu un efectiv redus, în jur de zece fotbalişti, numai constănţeni.
 
În ce priveşte viitorul SSC Farul, se aude că ar fi discuţii cu un investitor, care ar urma să participe şi la Adunarea Generală Extraordinară. „Membrii Consiliului Director spun că au o variantă viabilă de susţinere financiară“, declara, miercuri, Marcel Lică, preşedintele executiv al SSC Farul.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:

Incertitudine la SSC Farul. Ce va aduce Adunarea Generală Extraordinară? Marcel Lică - „Aveţi răbdare până duminică!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii