Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanța a anunțat transferul lui Joao Diogo și al lui Rafael Miranda

ro

14 Feb, 2019 20:24 2946 Marime text
Echipa de fotbal de Liga a 2-a SSC Farul Constanța a mai anunțat oficial un transfer, cel al fundașului portughez Joao Diogo (30 de ani), care a jucat ultima dată la Gaz Metan Mediaș.

În prima ligă portugheză, apărătorul a evoluat pentru Maritimo Funchal și Belenenses, susținând 120 de partide.

Bine ai venit, Joao Diogo, în familia faristă!, este mesajul de pe Facebook al clubului de pe litoral.


SSC Farul a efectuat astăzi ultimul antrenament din cadrul cantonamentului din Antalya, unde formația constănțeană s-a pregătit pentru partea a doua a sezonului Ligii a 2-a.

Constănțenii încheie astfel cea mai importantă perioadă înaintea reluării campionatului, care va avea loc pe 23 februarie. Elevii lui Petre Grigoraș și Marian Dinu au disputat în Turcia cinci partide de verificare și au lucrat atât pe plan fizic, cât și pe cel tehnico-tactic, unul dintre obiective fiind integrarea jucătorilor veniți în această iarnă la echipă și omogenizarea relațiilor de joc. Delegația Farului revine mâine în țară, unde va continua pregătirea pentru debutul oficial din acest an, mai arată sursa citată.

UPDATE:

Tot în această seară. SSC Farul a anunțat și transferul lui Rafael Miranda, un portughez de 23 de ani, care evoluează extremă dreapta, dar și vârf împins și extremă stânga și care a jucat și la Rio Ave. . 

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii