Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivi și sportive din județul Constanța, pe podium la Campionatul European de lupte pe plajă

ro

15 Sep, 2021 00:00 3949 Marime text
 

 
  • România a cucerit 11 medalii la întrecerea continentală desfășurată în Grecia.
 
Grecia a găzduit Campionatul European de lupte pe plajă rezervat cadeților și juniorilor, iar România a obținut rezultate foarte bune, cucerind 11 medalii (trei de aur, șapte de argint și una de bronz), bilanț care a plasat selecționata tricoloră pe primul loc pe națiuni la cadeți și pe locul doi la cadete și la junioare. Antrenori de pe litoral la lot sunt Marian Oancea, de la CSS Mangalia, și Cornelius Dorian Trucmel, de la Poseidon Limanu 2 Mai.
 
La bogata recoltă de medalii a României au contribuit și sportivi, și sportive de la cluburi din județul Constanța, astfel: la cadeți - Denis Chirică (CSS Mangalia) - argint la categ. 80 kg, Marian Sandu (CSS Mangalia) - bronz la categ. 60 kg; la cadete - Alexandra Voiculescu (Poseidon Limanu 2 Mai) - aur la categ. 40 kg, Delia Voiculescu (Poseidon Limanu 2 Mai) - argint la categ. 50 kg.

„Constanța rupe şi de această dată gura târgului, obținând multe medalii strălucitoare la Campionatul European de Lupte pe Plajă pentru cadeți şi juniori, organizat în Grecia“, a punctat Vasile Vicol, președintele Asociației Județene de Lupte Constanța.

La junioare, Ana-Maria Pîrvu, o sportivă de la Rapid București, dar formată la CSS Mangalia, a obținut argintul la categ. 50 kg.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Lupte) 

 
Citește și:
 
Aur balcanic, argint mondial și european
Alexandra Voiculescu, de la CS Poseidon Limanu 2 Mai, campioană și la lupte, și la carte (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii