Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Poseidon Limanu 2 Mai Verișoarele Diana și Alexandra Voiculescu, medaliate la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

ro

30 Jul, 2022 11:04 1520 Marime text
 

Evoluții deosebite la Campionatul Mondial de lupte Under-17, de la Roma, pentru sportivele Diana Voiculescu și Alexandra Voiculescu, de la CS Poseidon Limanu 2 Mai (antrenori la club, Cornelius Dorian Trucmel și Alina Ivan).
 
Cele două sportive, care sunt verișoare, au urcat pe podium, cucerind medalia de bronz, Diana la categoria 40 kg, iar Alexandra la categoria 46 kg.
 
În finala mică, Diana a dispus de Gulasal Abdunazarova (Uzbekistan), în timp ce Alexandra a învins-o pe Shruti Shruti (India).
 

Un parcurs excelent pentru luptele feminine românești la aceasta ediție a Campionatului Mondial, unul plin de speranțe frumoase pentru viitor! Felicitări, fetelor! Felicitări antrenorilor Șerban Mumjiev, Valentin Popescu, precum și celor care au contribuit la descoperirea și pregătirea lor!, este mesajul Federației Române de Lupte.

PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Lupte)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii