Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupte Alexandra Voiculescu (CS Poseidon Limanu 2 Mai) și Denis Chirică (CSS Mangalia), pe podium la Gimnaziada din Franța (GALERIE FOTO)

ro

25 May, 2022 00:00 2222 Marime text

 
  • Alexandra Voiculescu a cucerit argintul la categoria 46 kg.
 
La importanta competiție internațională Gimnaziada de vară, competiție găzduită de Franța, la care au au participat peste 3.000 de sportivi, din întreaga lume, au urcat pe podium și reprezentanți ai luptelor din sudul litoralului. 
 
Astfel, grație unor evoluții deosebite, Alexandra Voiculescu, de la CS Poseidon Limanu 2 Mai (antrenori, Cornelius Dorian Trucmel și Alina Ivan), a cucerit medalia de argint la categoria 46 kg. Foarte bine au evoluat (în competiția de lupte libere) și sportivii de la CSS Mangalia (antrenor, Marian Oancea), iar unul dintre ei a obținut bronzul în competiția de lupte libere: Denis Chirică (la categoria 80 kg). Marian Sandu a fost aproape de podium, ocupând locul cinci la categoria 65 kg.
 
La Gimnaziada de vară din Franța, România s-a aflat la înălțime și la tenis de masă, cucerind cinci dintre cele șase medalii de aur puse în joc, plus încă una de bronz! Din formația feminină au făcut parte și constănțencele de la LPS „Nicolae Rotaru“ Elena Zaharia și Andreea Teglaș, în timp ce din staff-ul tehnic care i-a însoțit pe tricolori în Normandia a făcut parte și antrenoarea din Constanța Anamaria Sebe. Fetele de pe litoral cu cucerit două medalii (aur cu echipa și Elena Zaharia, la dublu fete). Totodată, Elena Zaharia s-a clasat pe locul cinci la simplu.
 
La rugby în 7, România, cu o echipă pregătită de profesorul-antrenor Victor Bezușcu, din Constanța, președintele CS Cleopatra Mamaia, a cucerit medalia de bronz. Din lotul tricolor au făcut parte și trei tineri sportivi de pe litoral, Andrei Eduard Chifor, Adrian Lupu (CS Cleopatra) și Vlad Andrei Chelaru (Victoria Cumpăna), fiul fostului rugbyst Daniel Chelaru.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Lupte, Marian Oancea)
 
Citește și:
 
Lotul național feminin de tenis de masă, în pregătire la Constanța. La Gimnaziadă, șase medalii tricolore și Trofeul Fair-Play (GALERIE FOTO)
 
UPDATE. Rugby în 7
România, participantă la Gimnaziada de vară. Constănțeanul Victor Bezușcu, antrenor. În lot sunt și trei jucători de pe litoral
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii