Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spaniolul Josemi, noul mijlocaș al FC Viitorul „Vreau să cresc în joc și să ajut echipa să-și atingă obiectivele“ (galerie foto)

ro

07 Sep, 2020 00:00 3422 Marime text
  • În vârstă de 22 de ani, spaniolul Josemi este ultima achiziție a FC Viitorul.
 
Mijlocașul spaniol Jose Miguel Castaneda Macho „Josemi“, ultima achiziție a FC Viitorul, s-a integrat programului de pregătire al echipei, lucrând în această perioadă de întrerupere a campionatului pentru a se acomoda cât mai repede cu stilul de joc al formației de pe litoral.

„Am venit la Viitorul pentru că este un club care sprijină jucătorii tineri, oferindu-le șansa de a-și arăta adevăratele calități. E un proiect bun, cu un colectiv tehnic bun, unde pot să-mi dezvolt calitățile. Cunosc jucătorii români de la Campionatul European de tineret, Ianis Hagi, Băluță.... Au jucat de asemenea împotriva Spaniei. Cred că sunt jucători cu multă calitate și au arătat la Euro U-21 ce sunt capabili să facă. Ambiția mea la Viitorul e de a crește ca jucător, ca persoană, și să ajut echipa să-și atingă obiectivele. Cele mai bune calități ale mele sunt controlul balonului, pasele lungi și, de asemenea, sunt un jucător care muncește mult la mijlocul terenului. În final, cred că acest efort oferă recompensa așteptată. Jucătorul meu preferat este Andrea Pirlo. Este diferit față de ceilalți și are multă clasă“, a declarat Josemi.

A jucat și la Racing Santander


Fotbalistul iberic a semnat un contract valabil pentru trei ani cu FC Viitorul. În vârstă de 22 de ani (este născut la 26 februarie 1998), Josemi evoluează pe postul de mijlocaș central și a fost legitimat ultima dată la Las Palmas. A mai jucat în carieră și pentru Racing Santander.

Sursa foto: FC Viitorul

Citește și:

FC Viitorul Constanța anunță transferul jucătorului spaniol José Miguel Castañeda Macho "Josemi"
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii