Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soțul și fratele Simonei Halep au fondat firma Yucatan Bay. Care e domeniul principal de activitate al societății

ro

06 Apr, 2022 00:00 14537 Marime text

 
  • Sediul social al firmei este în municipiul Constanța.
 
În familia Simonei Halep continuă investițiile în domenii de activitate extra-sportive. Astfel, a fost înființată societatea Yucatan Bay, la care fondatori și administratori sunt soțul jucătoarei din Constanța, Apostol - Gabriel (Toni) Iuruc, și fratele mai mare al campioanei, Nicolae Halep.
 
După cum se arată în Monitorul Oficial, în baza cererii nr. 16738 din data de 4 februarie 2022 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată conform art. 11 alin. (1) din OUG nr. 116/2009 pentru instituirea unor măsuri privind activitatea de înregistrare în registrul comerțului, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 84/2010, cu modificările și completările ulterioare, a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea Yucatan Bay SRL. Sediul social al firmei este în municipiul Constanța, iar domeniul principal de activitate e „restaurante“, care sonstituie și activitatea principal. Capitalul social e de 200 de lei, integral vărsat, total părți sociale - 20, a câte 10 lei fiecare.
 
Fondatori și administratori sunt Apostol - Gabriel Iuruc (domiciliat în București) și Nicolae Halep (cu domiciliul în Constanța). Durata de funcționare a firmei e nedeterminată.
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, consultat marți, 5 aprilie, în afară de Yucatan Bay SRL, Nicolae Halep mai apare în firmele SH Resort SRL și New Concept Imob SRL (ambele din Constanța, în funcțiune), în timp ce Toni Iuruc mai apare în societățile din București Trei Rândunele SRL (în funcțiune), Promotion & Models Services SRL (radiată), Combat Games SRL (radiată), AdVenture Top Services SRL (întrerupere temporară de activitate) și ACB Advertising Development SRL (întrerupere temporară de activitate). 
 
Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în septembrie 2021, pe litoral, iar evenimentul a fost unul de vis. Cei doi au spus „Da!“ la „Fratelli“, în Mamaia, în fața primarului municipiului Constanța, Virgil Chițac, care a oficiat serviciul civil. În același club din stațiune a avut loc apoi, în prezența a 300 de invitați, și petrecerea de nuntă, totul într-un decor desprins parcă din poveste.
 
Nicolae Halep a jucat și el tenis (în copilărie, înaintea Simonei), dar a renunțat după câțiva ani. Luna trecută, familia Halep i-a sărbătorit pe Nicolae și pe Stere, tatăl său și al Simonei, care și-au serbat zilele de naștere, ambii fiind născuți în aceeași zi! Simona le-a adresat mesaje de felicitare amândurora și pe Instagram. „La mulți ani, Coli! Mulțumesc că ești fratele meu!“, a fost mesajul pentru Nicolae.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Instagram, Facebook (Simona Halep)

 
Citește și:
 
Evenimente emoționante în familia Simonei Halep. „Acest om cu o inimă care nu poate fi măsurată...“
 
„Casă de piatră, campioana inimilor noastre!“
Imaginile fericirii! Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă de vis, într-un decor de basm (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii