Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente emoționante în familia Simonei Halep. „Acest om cu o inimă care nu poate fi măsurată...“

ro

24 Mar, 2022 00:00 3422 Marime text

 
  • În această perioadă, Simona este în SUA, pentru participarea la turneul de la Miami.
 
Familia Simonei Halep i-a sărbătorit miercuri, 23 martie, pe tatăl jucătoarei de tenis, Stere, dar și pe fratele mai mare al campioanei, Nicolae, care și-au sărbătorit zilele de naștere, ambii fiind născuți în aceeași zi!
 
Stere Halep a ajuns la o vârstă rotundă, 60 de ani. Simona le-a adresat mesaje de felicitare amândurora și pe Instagram. „La mulți ani, Coli! Mulțumesc că ești fratele meu!“ și „La mulți ani, Tati! Acest om cu o inimă care nu poate fi măsurată, cu un suflet sensibil și ambițios, cu o dorință ieșită din comun de a face bine azi împlinește frumoasa vârstă de 60 de ani. Un om care a făcut tot ce i-a stat în putere ca eu să îmi îndeplinesc visul. Un om care ne-a educat atât de frumos! Un om care nu a cedat niciodată, indifferent de cât de greu i-a fost. Un om puternic și minunat! Sunt un copil norocos să am un așa tată!“, au fost mesajele Simonei.
 
Nicolae Halep a jucat și el tenis (în copilărie, înaintea Simonei), dar a renunțat după câțiva ani. De asemenea, Stere Halep a făcut fotbal, jucând la Săgeata Stejaru, iar în anul 1985 a dat probe la Farul Constanța. Nicolae este căsătorit cu Luminița din 2014, iar cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. 
 
În această perioadă, Simona este în SUA, pentru participarea la turneul de la Miami. Aflată pe locul 19 WTA, constănțeanca a avut liber în primul tur, iar în runda secundă o va înfrunta, în seara zilei de joi, 24 martie, pe Daria Gavrilova Saville (Australia, 249 WTA), pe care o conduce cu 3-1 la întâlnirile directe. În turul întâi, australianca a învins-o cu 7-5, 6-3 pe belgianca Greetje Minnen (locul 81 WTA). Dacă va câștiga această partidă, Simona ar putea-o avea ca adversară în turul trei pe britanica (dar având rădăcini românești) Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA). Aceasta a devenit celebră după ce, în 2021, a câștigat US Open la numai 18 ani, devenind astfel prima jucătoare venită din calificări care triumfă într-un turneu de Grand Slam. În turul doi, Emma Răducanu va avea ca oponentă câștigătoarea partidei Katerina Siniakova (Cehia, 53 WTA) - Rebecca Marino (Canada, 116 WTA), a doua jucătoare venind din calificări. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Instagram (Simona Halep)
 
Citește și:
 
Nepoțica Simonei Halep, „îngeraș” lângă bradul de Crăciun
 
Poză de familie. Simona Halep, alături de Nicolae şi Luminiţa Halep, la un eveniment festiv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii