Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, „marinar“ la Melbourne. Cum s-a relaxat în Australia campioana din Constanța (GALERIE FOTO)

ro

14 Jan, 2022 00:00 2676 Marime text

 
  • Aflată pe locul 15 în clasamentul mondial, constănțeanca, cap de serie numărul 14 la Australian Open, o va întâlni în primul tur pe sportiva din Polonia Magdalena Frech (105 WTA).
 
În așteptarea Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, programat în perioada 17 - 30 ianuarie, Simona Halep își împarte timpul la Antipozi între antrenamente și între momente de relaxare și plimbări.
 
Într-una dintre ieșiri, campioana din Constanța s-a plimbat cu o barcă cu motor, alături de apropiați, pe un râu care străbate Melbourne, „marinarul“ Simona postând câteva imagini pe Instagram. Aflată pe locul 15 în clasamentul mondial, constănțeanca, cap de serie numărul 14 la Australian Open, o va întâlni în primul tur pe sportiva din Polonia Magdalena Frech (105 WTA). În vârstă de 30 de ani, Simona (finalistă în 2018 la Australian Open şi sfertfinalistă la ediţia de anul trecut), a câştigat singurul meci direct cu Frech (24 ani), în 2020, în sferturi la Praga, scor 6-2, 6-0. 
 
Constănțeanca a debutat cu dreptul în 2022, câștigând turneul Melbourne Summer Set 1, în care a învins-o în finală pe rusoaica Veronika Kudermetova (24 de ani, 31 WTA), cu scorul de 6-2, 6-3. 
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Instagram (Simona Halep)

 
Citește și:
 
Ce adversară va avea Simona Halep în prima rundă a turneului Australian Open
 
UPDATE
Simona Halep a câştigat turneul de la Melbourne. Campioana din Constanţa va urca în clasamentul mondial (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii