Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep faţă în faţă cu Darren Cahill. Ce mesaj a transmis sportiva

ro

06 Jan, 2019 14:09 1296 Marime text
Simona Halep, nr. 1 WTA, care se află în Australia, la Sydney, unde se pregătește pentru meciul său de debut din acest an competițional, s-a întâlnit cu Darren Cahill, antrenorul alături de care a cunoscut culmile succesului, dar care, la sfârșitul anului trecut, a anunțat că renunță să o mai pregătească pe jucătoarea română, având alte priorități, informeză digisport.ro.

Cei doi s-au despărțit însă în termeni buni și o reîntâlnire în Australia era inevitabilă. Sâmbătă, Simona Halep și Darren Cahill au luat cina împreună.

„Prima noastră cină în 2019. Le aştept nerăbdătoare pe următoarele”, a scris Simona Halep pe Instagram, unde a publicat și o fotografie cu fostul său antrenor.

Într-o altă fotografie publicată duminică dimineață pe Instagram, Simona Halep pare fericită și încrezătoare. Cu o ținută causual, care îi subliniază suplețea, Simona Halep le urează fanilor „Duminică frumoasă”. Este în fața ferestrei hotelului și privește zâmbind pe fereastră, spre port.

Cu toate acestea, liderul mondial  Simona Halep a declarat într-un interviu pentru WTA Insider că va participa la turneele din primele trei sau patru luni ale sezonului 2019 fără antrenor.

„Situaţia este astfel pentru următoarele trei-patru luni, nu vreau să iau antrenor. Nu mă gândesc la asta. Las lucrurile să meargă de la sine şi voi vedea cum este, cumva, singură”, a afirmat sportiva, citată de News.ro. „Vreau doar să mă liniştesc. Am avut suficientă presiune în aceşti ani. Acum simt că nu vreau să mă leg de nimeni, pentru că atunci când ai antrenor trebuie să-I fi dedicat acelei persoane şi să faci totul pentru antrenor şi pentru echipă. Am nevoie să fiu liniştită câteva luni, câteva săptămâni, pentru că anul trecut a fost unul greu. Mă simt mai bine dacă rămân aşa. Este decizia mea şi nu ştiu dacă este cea mai bună, dar mi-am asumat riscul. Viaţa mea nu este doar tenisul acum. Încerc să mă bucur de mai mult. Încerc să fiu fericită. Am fost mereu, dar acum mă simt mai relaxată şi mă bucur şi de alte lucruri”, a adăugat ea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii