Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, antrenamente la Academia Mouratoglou. „Nu mi-aș fi putut imagina o experiență atât de grozavă!“ (GALERIE FOTO)

ro

07 Mar, 2022 00:00 3247 Marime text
 
Simona Halep, în Franța.
 
  • În perioada următoare, Simona Halep va participa la competițiile de la Indian Wells și Miami, programate în perioada 9 - 20 martie, respectiv 22 martie - 3 aprilie.
 
Aflată în pregătire pentru turneele de la Indian Wells și Miami, Simona Halep a mers, alături de staff-ulei, să se antreneze și în Franța, la Academia lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams.
 
Constănțeanca de 30 de ani, aflată pe locul 27 în clasamentul mondial, s-a declarat impresionată de cele întâlnite la academia de la Biot, postând pe rețelele de socializare imagine și mesaje. „Săptămâna aceasta am intrat pentru prima dată într-o academie. Noroc că am ajuns la cel mai bun. Am fost super impresionat de ceea ce am văzut aici și nu mi-aș fi putut imagina o experiență atât de grozavă. Vibe-ul este incredibil și asta pentru că toți cei care au grijă de această academie își pun sufletul și sufletul în ea în fiecare zi! Mulțumesc tuturor pentru că m-au primit într-un mod atât de cald. Am simțit că aș fi fost aici pentru totdeauna“, a menționat Simona. Actualmente, aceasta are un partener de antrenamente de la Academia Mouratoglou, pe Arnaud Restifo.
 
În Franța, constănțeanca s-a antrenat la cel mai bun centru mondial de pregătire al profesioniștilor și sub privirile lui Patrick Mouratoglou. La o sesiune, Simona Halep a avut doi adversari de cealaltă parte a fileului. „2 contra 1, nicio problemă“, a fost mesajul Academiei.
 
Competițiile de la Indian Wells și Miami se desfășoară în perioada 9 - 20 martie, respectiv 22 martie - 3 aprilie. Până acum în acest sezon, Simona a câștigat turneul Melbourne Summer Set, la Australian Open s-a oprit în optimi, la Dubai a disputat semifinală, iar la Doha a fost eliminată în primul tur.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Simona Halep)
 
Citește și:
 
Simona Halep, învinsă în primul tur la turneul de la Doha
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii