Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:12 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sentimentele noastre sunt deja la apogeu!“ Pentru 2018, SSC Farul Constanța și-a stabilit trei obiective de bază

ro

03 Jan, 2018 00:00 3235 Marime text
Suporter Spirit Club Farul Constanța, echipa de fotbal înființată în vara lui 2016 de fani ai defunctei FC Farul, și-a stabilit trei obiective de bază pentru anul care tocmai a început. Echipa de pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a a avut un 2017 plin, cu examene importante, pe care le-a absolvit cu brio. 

„S-a încheiat al doilea an de existenţă al echipei suporterilor farişti - Suporter Spirit Club Farul Constanţa. A fost anul în care am susţinut cele mai importante examene, pe care le-am absolvit cu brio! Am reuşit promovarea în Liga a III-a, după doar un an de activitate şi am reuşit - pentru prima oară în istoria Farului - să atragem alături de noi autorităţile locale. Am creat o echipă competitivă, condusă de un staff tehnic a cărui valoare nu mai are nevoie de nicio certificare. Am numit un nou Consiliu Director, compus din farişti cu ştate vechi, care şi-au arătat în multe rânduri ataşamentul pentru club“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.

Duș rece, cauzat nu numai de condițiile meteo

Suporterii și cei din club au avut însă și câteva motive de tristețe în 2017. „Nu ne îmbătăm cu apă rece! Suntem pe deplin conştienţi că mai avem multe aspecte de soluţionat şi reglaje fine de efectuat, până ca acest club să funcţioneze la potenţial maxim. Avem şi nerealizări, care ne întristează, dar ne şi ambiţionează în acelaşi timp: faptul că nu am putut disputa meciurile pe teren propriu în Constanţa, primul pas greşit în lupta pentru semnele identitare ale clubului şi duşul rece, cauzat nu numai de condiţiile meteo, din meciul cu Progresul Spartac“, spun fanii.

Visează cu ochii deschiși

În 2018, SSC Farul se declară pregătită să câștige noi bătălii. „Totuşi, nu avem nevoie să închidem ochii pentru a visa realizările din anul 2018! Promovarea în Liga a II-a, readucerea echipei la Constanţa, lângă suporterii acesteia şi redobândirea mărcii şi palmaresului FC Farul. Nu există oratori capabili de discursuri care să ne mobilizeze mai mult decât suntem deja pentru a câştiga această luptă şi nici substanţe care să poată potenţa sentimentele pe care le nutrim pentru Farul, deoarece sunt deja la apogeu! Şi ştim că şi dumneavoastră, suporterii, sunteţi mereu alături de noi! Ne-aţi demonstrat-o din nou, acum în prag de Sărbători, prin felul exemplar în care aţi ales să susţineţi campania de strâgere de fonduri pentru recuperarea semnelor identitare ale clubului“, mai precizează suporterii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii