Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Se încearcă senzații tari!“ Episodul „omul cu un teanc de bani la vestiare“. Ce spune Petre Grigoraș

ro

16 Nov, 2018 00:00 1274 Marime text
La meciul jucat de SSC Farul Constanța în etapa trecută și pierdut cu 0-3 pe terenul echipei Daco-Getica București s-a creat o adevărată tevatură, după ce au apărut informații cum că, la pauză, când scorul era numai 0-0, în zona vestiarelor ar fi apărut o persoană „cu un teanc de bani“, printre interpretările născute fiind și cea că ar fi venit la cei de la SSC Farul.
 
Petre Grigoraș, antrenorul principal al SSC Farul, a lămurit episodul, punctând că au fost o informare și o interpretare greșite, nefiind nimic necurat. Întâi, Grigoraș a analizat jocul echipei constănțene, subliniind că Daco-Getica a fost mai bună, în special în repriza a doua. „Ne-am făcut poate prea multe speranțe, dar neacoperite de acea determinare pe toată durata partidei. A fost o primă repriză destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părți, dar în partea a doua am intrat destul de nehotărâți parcă, deși nu asta fost ideea. Speram la cel puțin un punct. Din păcate, am făcut prea multe greșeli. N-am putut reveni, din contră, după ce adversarii noștri au rămas în inferioritate numerică ne-au dominat și mai copios. Un semn de întrebare extrem de mare. Am avut discuții cu jucătorii, după această partidă. Din fiecare meci trebuie să învățăm câte ceva. Cred că a fost una dintre cele mai proaste reprize de când sunt eu la Farul, în ultima perioadă, în acest an. O înfrângere pe care trebuie să o acceptăm. Adversarul a fost net superior, vorbind mai ales de repriza a doua. Rezultatul spune de la sine care a fost echipa mai bună“, a punctat Grigoraș.
 

„Total eronat!”

 
Antrenorul s-a referit apoi și la zvonurile care făceau referire la persoana cu „teancul de bani“. „A fost o informare greșită. Din păcate, cineva a spus anumite lucruri care nu erau reale. Absolut nimeni nu s-a învârtit în jurul cabinei noastre. E adevărat că a fost o persoană pe acolo, dar e un simplu om care vine și spune că «n-o să aveți șanse că m-am dus eu și le-am dat la gazde o primă». Știți ceva? Vreau și eu să vină la mine cineva, chiar dintre voi, dacă vreți (n.r. se referă la jurnaliști). Eu nu mă supăr. Să vină și să spună: „Băi, băieți, dacă câștigați meciul în repriza a doua - că era 0-0 la pauză - vă dau câte un leu». Ce bucuros aș fi… Puteți să veniți și în minutul 5, și la pauză, la sfârșitul meciului… Nu mă supăr. Cine a venit acolo a fost bine-intenționat pentru echipa gazdă. Dacă le-a promis ceva și le-a dat ceva, asta e problema lor. Pe mine personal nu m-a deranjat. Dar s-a interpretat greșit că ar fi fost pe la cabina noastră. Departe acest lucru! Total eronat! Știți cum e la noi, se încearcă senzații tari, ca să scurtez discuția. Absolut nimic adevărat! Gazdele ne-au învins pentru că au jucat mai bine ca noi și au meritat să câștige. Nu a fost alt motiv pentru care noi am pierdut fără drept de apel“, a menționat Petre Grigoraș.
 
Sursa foto: captură Youtube
 
Citește și:
 
UPDATE. Reacție dinspre FRF Șoc! Persoană „cu un teanc de bani”, în zona vestiarelor, la meciul Daco-Getica București - SSC Farul Constanța?
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii