Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Reacție dinspre FRF Șoc! Persoană „cu un teanc de bani”, în zona vestiarelor, la meciul Daco-Getica București - SSC Farul Constanța?

ro

10 Nov, 2018 19:38 2555 Marime text
Informații șocante au răzbătut astăzi de la meciul Daco-Getica București - SSC Farul Constanța, jucat în etapa a 16-a a Ligii a 2-a și încheiat cu scorul de 3-0 (0-0) în favoarea gazdelor.

S-a spus că, la pauză, în zona vestiarelor ar fi apărut o persoană cu un teanc de bani. Mai mult, că respectivul ar fi intrat și în vestiarul SSC Farul! Alte surse vorbesc că, de fapt, ar fi fost bani pentru prima echipei gazdă.  

Eu am spus ce am primit de la echipă, dar nu știu clar, n-am înțeles, că nu am fost acolo. Ar fi fost cineva cu un teanc de bani pe la vestiare, care nu știu ce căuta acolo. Nu știu dacă era doar pe culoar sau a intrat și în vestiarul nostru. Oricum, orice ar fi fost, nu mi se pare corect dacă cineva ar fi pe la vestiare cu bani, a declarat Ciprian Marica, finanțatorul SSC Farul (foto).

UPDATE:

Am văzut declarațiile a două persoane din conducerea clubului (n.r. SSC Farul), deci persoane oficiale. E foarte simplu, se face memoriu. O iei pe procedură normală. Astfel de cazuri vor fi investigate de departamentul de specialitate al Federației, apoi, dacă e cazul, dat mai departe către Comisia de Disciplină. Dacă s-a plimbat cu plicul prin vestiar, individului i s-ar fi putut face o poza sau se putea face un filmuleț. Plecând de la aceste lucruri, trebuie să se meargă pe o cale normală, a unei anchete. Eu cred că din acest moment, chiar dacă nu ar depune ei niciun memoriu (n.r. SSC Farul), ceea ce m-ar face să-mi pun multe semen de întrebare, ar trebui să se autosesizeze comisiile. Dar normal ar fi ca ce s-a întîmplat să se regăsească în raportul observatorului, iar echipa oaspete să facă un memoriu. Și, ulterior, să pornească o anchetă, a spus la Telekom Sport Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu.  


Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii