Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şapte meciuri la rând fără victorie, şase fără gol marcat FC Viitorul strânge rândurile. Luptă la baionetă pentru play-off! (galerie foto)

ro

18 Feb, 2019 00:00 1274 Marime text
FC Viitorul a pierdut, scor 0-1 (Garros 85 - din penalty) meciul de pe teren propriu cu Poli Iaşi, din etapa a 24-a a Ligii 1, iar echipa lui Gică Hagi a ajuns la şapte meciuri la rând în campionat fără victorie, în ultimele şase partide fosta campioane nereuşind nici să înscrie!
 
În această situaţie, calificarea în play-off a FC Viitorul e în pericol, cu două etape rămase din sezonul regulat. „În viaţa unei echipe sunt şi asemenea momente. Din păcate, aceasta e realitatea. Nu ne mai ies lucrurile. Trebuie să găsim soluţia, să vedem unde am greşit, ce am făcut rău. Nu mai avem şansă, nu ne mai intră mingea în poartă. Am avut ocazii şi am gestionat bine eliminarea, stând bine în teren. A venit apoi şi eliminarea lor. Meciul mergea spre noi, cu ocazii. Brad (n.r. Bradley de Nooijer) a ratat cu poarta goală, a fost bara lui Ianis… În prima repriză, am avut mai multe cornere periculoase. Trebuie să ne liniştim, să vedem realitatea şi să schimbăm lucrurile cât mai repede“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 

„Acum ce să facem, să începem să plângem?“

 
Echipa de pe litoral mai are de jucat în sezonul regulat cu două formaţii aflate şi ele în cursa pentru calificarea în play-off, Sepsi Sf. Gheorghe (în deplasare) şi FC Botoşani (acasă), iar cei de la Viitorul strâng rândurile pentru a obţine şase puncte. După victoria de aseară a FC Botoșani pe terenul lui Dinamo (2-1), FC Viitorul a ieșit din zona locurilor de play-off, coborând pe locul 7. „Trebuie să luptăm în continuare şi să încercăm să câştigăm cele două meciuri. Tot noi suntem cei care am făcut punctele până acum. Acum ce să facem, să începem să plângem? Nu avem ca obiectiv câştigarea campionatului. Vrem să facem performanţă, să fim în play-off, dar e suferinţă, v-am spus că aşa se va întâmpla. Vom strânge rândurile şi vom căuta să cucerim cele şase puncte. Sunt meciuri grele, dar ne stă la îndemână să învingem. Vom vedea dacă şi cu şase puncte avem şanse să intrăm în play-off. E puţină tristeţe, dar de mâine trebuie să ridicăm moralul“, a punctat Hagi la conferinţa de presă de după partida cu Poli Iaşi.
 

Nu mai văd poarta

 
În ciuda faptului că Viitorul nu mai reuşeşte să marcheze de şase meciuri, Hagi spune că echipa produce fotbal, dar trebuie să fie mai lucidă în ultimii 30 de meciuri. „Mai sunt două meciuri din sezonul regulat, şase puncte puse în joc şi vom vedea ce vom face. Nouă nu ne intră, iar adversarul are o ocazie şi marchează, cum a fost şi cu Hermannstadt, cu CFR… Cum a fost, cum a fost… Nu mai vedem poarta. E un moment greu al nostru, dar asta e. Trebuie să vorbim cât mai puţin acum. Nu mai marcăm de nu ştiu câte meciuri şi ratăm ocazii importante. După cele două meciuri, vom vedea, suntem sau nu în play-off. Trebuie să fim mult mai lucizi şi mai penetranţi în ultimii 30 de metri. Nu mai intră mingea în poartă, dar nu cred că de joc putem să ne plângem, deşi oricând e loc de mai bine. Noi producem fotbal, dar nu marcăm“, a arătat Hagi.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
Citeşte şi:
 
Emoții pentru play-off! FC Viitorul a pierdut meciul de la Ovidiu cu Poli Iași, în care au fost arătate două cartonașe roșii
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii