Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, meci contra Concordiei FC Farul îşi doreşte un start lansat în 2020 în perspectiva locului de baraj (galerie foto)

ro

22 Feb, 2020 00:00 3039 Marime text

Sâmbătă, 22 februarie, divizionara secundă FC Farul Constanţa susţine primul meci oficial din 2020, disputa de pe teren propriu cu formaţia Concordia Chiajna. Partida începe la ora 11.00 şi contează pentru etapa a 22-a a Ligii a 2-a. Echipa de pe litoral se află pe locul nouă în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Concordiei Chiajna e a 16-a clasată, cu 21 de puncte. Neînvinsă în amicale, în care a înregistrat şase victorii şi două egaluri în opt partide, Farul speră la un debut de succes în 2020.
 
„Obiectivul nostru e să reuşim să acumulăm cât mai repede 45-50 de puncte, ca apoi să vedem dacă ne putem bate pentru locul de baraj. Din experienţa mea, pot spune că meciurile amicale nu sunt concludente pentru ce va urma. Dar sunt sigur că evoluţiile noastre nu vor scădea în valoare, ci vor creşte. În tur, Chiajna ne-a învins. Atunci, am putut găsi unele scuze, că ne-a încurcat foarte mult acel teren sintetic, cu care nu eram obişnuiţi. Acum, nu mai avem nicio scuză, trebuie să fim pregătiţi din primul minut să înfruntăm o echipă care îşi va da sufletul pe teren. În perioada de pregătire a arătat bine. Din ce am aflat, în meciul cu Rapid au jucat foarte bine, cu agresivitate“, a declarat Ianis Zicu, antrenorul principal al FC Farul.
 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)  
 
Citeşte şi:
 
FC Farul - Concordia, sâmbătă, la Constanţa Ianis Zicu - „Îmi doresc să avem o atmosferă ca la meciul cu Rapid“

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii