Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul - Concordia, sâmbătă, la Constanța Ianis Zicu - „Îmi doresc să avem o atmosferă ca la meciul cu Rapid“

ro

21 Feb, 2020 13:39 2971 Marime text
Sâmbătă, 22 februarie, divizionara secundă FC Farul Constanța susține primul meci oficial din 2020, disputa de pe teren propriu cu formația Concordia Chiajna, care începe la ora 11.00 și contează pentru etapa a 22-a a Ligii a 2-a.

Echipa de pe litoral se află pe locul nouă în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Concordia Chiajna e a 16-a clasată, cu 21 de puncte.

Neînvinsă în amicale, în care a înregistrat șase victorii și două egaluri în opt partide, Farul speră la un debut de succes în 2020.

Am avut o perioadă de pregătire foarte bună. Suntem pregătiți de startul campionatului și vrem că continuăm seria pozitivă de pe teren propriu. Echipa e mult mai omogenă și putem arăta mai bine ca în tur. Vom avea un meci dificil cu echipa din Chiajna, care a adus mulți jucători în pauza de iarnă, unii cu jocuri la Liga 1. Nu mai e formația din tur, a arătat bine în amicale și cred că, sâmbătă, va fi un meci de luptă, tensionat. Ne-am pregătit șase săptămâni ca să fim în formă la prima etapă. Îmi doresc să avem la meci o atmosferă ca cea de la confruntarea cu Rapid. Când au fanii alături, jucătorii au un randament cu 20-30% mai mare, a declarat Ianis Zicu, antrenorul principal al FC Farul.


„Marinarii“ nu îi vor putea folosi sâmbătă pe Martin, Moldovan (în proces de recuperare după accidentări), Panait (suspendat), în vreme ce Hordouan este incert.  

În confruntarea contra Concordiei la Farul va debuta într-un meci oficial Marius Leca, sosit de la FC Viitorul.

Când am aflat de interesul Farului, mi-am dorit neapărat să vin. Îmi doresc să ajut echipa și să avem rezultate bune. Ne-am pregătit să începem 2020 cu o victorie. Ne simțim puternici și motivați. Sperăm să vină cât mai multă lume la meci și să ne bucurăm împreună la final, a spus Leca.

Clubul constănțean a anunțat, astăzi, încă un transfer, cel al tânărului de 17 ani Ionuț Coman, care vine de la CFR Cluj, e internațional Under-17 al României și poate juca fundaș stânga sau mijlocaș pe aceeași parte a terenului.  

Construim pe termen lung!, a fost mesajul cu care FC Farul l-a prezerntatr pe Coman.


Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanța; 2 - Facebook (FC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii