Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a stabilit când va avea loc înmormântarea lui Adrian Tinca „Mergi în lumină, suflete al lui Adrian, rămas bun...”

ro

08 Mar, 2017 10:04 6727 Marime text
Înmormântarea fostului rugbyst şi antrenor constănţean Adrian Tinca va avea loc duminică, 12 martie, la Cimitirul Central din Constanţa.

Stins din viaţă pe 1 martie, în Franţa, la numai 50 de ani, cel ce a fost Adrian Tinca va fi adus în ţară vineri, 10 martie, sosirea la Bucureşti fiind programată la ora 13.30.

În după-amiaza aceleiaşi zile, după venirea la Constanţa, sicriul cu trupul neînsufleţit va fi depus la capela Cimirului Central.

De aici, duminică, 12 martie, cortegiul funerar va pleca la ora 13.00 la stadionul „Mihai Naca“, de acolo la Biserica Naşterea Sf. Ioan Botezătorul (aleea Capidava nr. 7, lângă Cambridge School, în spatele Pieţei Brotăcei), iar, după slujba de la lăcaşul de cult, fostul mare rugbyst Adrian Tinca va fi condus pe ultimul drum către cimitir.  

„50 de ani... ai petrecut în dimensiunile acestei lumi... care nu şi-a permis să te păstreze... intact... pur... nobil și curat... Mergi în lumină, suflete al lui ADRIAN, rămas bun... DUMNEZEU SĂ TE IERTE! (mătuşa ta din Moldova)“, a fost un mesaj plin de durere.     

Sursa foto: Facebook (Adrian Tinca)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii